ByBrütüs
Üye
telefonun s60v5 ise [2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi) - MaxiCep buyur
İşte budur, attığın linkteki yöntemle çok basit ve pratik oldu. Teşekkür ederim sana ve foruma.
telefonun s60v5 ise [2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi) - MaxiCep buyur
kardeşim yurkarda biyerde sertifikaya son dosyası var onu indir onun içinde bütün programlar varmobile_security nerden indirilir![]()

x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasından open4all yamasını aktif et.Arkadaşlar benim tlf n96 sys/bin dosyası yok sistemde yardım lütfen
hack işleminde hata var o zamanYaptım olmadı sadece sys görünüyor bin klasöru görünmüyor ha birde open4all yaması yeşil değil kırmızı![]()
doğru yaptığına eminsen neden olmadığı konusunda fikrim yok maalesefTlf nu tekrar tekrar hack ledim ama bir hata bulamadım

tmquarantine klasörünü kendin atacaksın C:/ kök dizininetmquarantine klasörünü x-plorede aradım ama öyle bir dosya çıkmadı. Lütfen yardımcı olun.şimdiden teşekkürler
bence insaller i oraya attigimiz icin yukleniyo ama hidayet abi daha iyi bilirarkadaşlar bu hack yönteminde imzasız programlar telefonun c sys bin kılasörünün korumasını kaldırdımız içinmi yüklenebiliyor yoksa installer sörwer yamasını c sys bin kılasörüne attığımız içinmi yükleyebiliyoruz.
evet bir noktada korumayı kaldırıyoruz.. o nedenle üretici firma hack yapılmış telefonları garanti dışı tutuyordu ama servise göndermeden format atılınca hack iptal olduğundan anlaşılmıyordu..arkadaşlar bu hack yönteminde imzasız programlar telefonun c sys bin kılasörünün korumasını kaldırdımız içinmi yüklenebiliyor yoksa installer sörwer yamasını c sys bin kılasörüne attığımız içinmi yükleyebiliyoruz.