Garip Bir Olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Garip Bir Olay
Biraz önce bir garip olay oldu. Bu yüzden Garip ve İlginç Olaylar bölümünde yaşadığım garip olayı sizlerle paylaşmak istedim.Olaya gelince;
Bu bölüme açtığım Neden ALO deriz? - MaxiCep adlı konum 8 yıl önce başkası tarafından açılmış olduğu için ve bu konu mevcut bir konu sayıldığı için konum kilitlenmiştir. Sizce de garip değil mi?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hadi yakın zamanda olsa anlarım da 8 yıl ne be. Maxicep bazen çok dengesiz davranıyor.

• Beğen
Tepkiler: atlantis52
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
evet müthiş hemde

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
İyi de gidiyordu konu tam cevap yazıyordum kilitlenmiş

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bunun neresi garip! Sen konunun daha önce açılıp açılmadığına bakmadan kopyala yapıştır yaparak konu açıyorsun. Sonra konum kapatılmış diyerek başka bir konu açıyorsun. Dikkatli olsan aynı konunun daha önce bir kaç kez açılmış olduğunu görürdün.

Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. :good:

• Beğen
Tepkiler: Dede, codblackops2 ve Silinen Üye 988579
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gayet normal.

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Bunun neresi garip! Sen konunun daha önce açılıp açılmadığına bakmadan kopyala yapıştır yaparak konu açıyorsun. Sonra konum kapatılmış diyerek başka bir konu açıyorsun. Dikkatli olsan aynı konunun daha önce bir kaç kez açılmış olduğunu görürdün.

Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. :good:
8 yıl önceki konuyu kimse aramaz. Mesut arkadaşımız 1 yıl önceyi de bulmuş. Hiç farketmez. Çoğu bu konuları görmemiştir her gün yeni üye olan kişiler var. Bunlar Alo kelimesinin nereden geldiğini merak etseler Google'den aratıp bulurlar zaten. Ama çoğu kişi bunu merak etmez. Bu bölümün amacı da bu değil mi zaten?

Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
aynı bilgi paylaştıkça çoğalmaz, çoğalsaydı ben de kapanmış tüm konuları açardım :ehe
madem forumda olması için uğraşıyoruz o zaman önce forumda arama yapılması lazım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
KayraBey

KayraBey

Üye
sopa:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
aynı bilgi paylaştıkça çoğalmaz, çoğalsaydı ben de kapanmış tüm konuları açardım :ehe
madem forumda olması için uğraşıyoruz o zaman önce forumda arama yapılması lazım
Tamam da herkes bilmiyordu bu bilgiyi herkes bu siteye 8 yıl önce kayıt olmadı.

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Öyle olsun bakalım

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Müsaadenle konuya kilidi asıyorum. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: atlantis52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt