[ROM] Nexus 4 C-Rom v6.6

Sponsorlu Bağlantılar

Bu romu beğendiniz mi?

• evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • rom anlaşılması zor

• iyi görünüyor.

• harika!

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] Nexus 4 C-Rom v6.6

• Cyanogenmod yada şöyle diyim basit ayarlara sahip olan romları kullanan arkadaşlar ilk başlarda biraz zorlanabilir çünkü birçok kişiselleştirme mevcut zorlandığınız yada anlamadığınız yerler olursa sorarsınız herkese iyi forumlar

CarbonROM
@ For Amazing Bootanimations
CyanogenMod
AOKP
PARANOIDANDROID Team.
PAC-RoM Team
SlimRoms
AICP
Dirty Unicorns
AOSB
droidjam For His Help
@ for Amazing Images and Icons.

• WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition)
    • Install the ROM from internal sdcard
    • Select Rom Zip And Flash

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
sizce mahdi romumu kurayım bunumu buda güzele benziyor :tşk: :)

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
Mahdi Romunu hiç kullanmadım yorum yapmayım..cromu bi hafta falan kullandım..halo biraz sıkıntılı telefonu dondurup duruyor reset atmadan düzelmiyor ileride belki düzeltirler..o yüzden tekrardan en memnun olduğum rom olan liquid smootha dönüş yaptım dün :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Mahdi Romunu hiç kullanmadım yorum yapmayım..cromu bi hafta falan kullandım..halo biraz sıkıntılı telefonu dondurup duruyor reset atmadan düzelmiyor ileride belki düzeltirler..o yüzden tekrardan en memnun olduğum rom olan liquid smootha dönüş yaptım dün :)
o donmalar benden kaynaklanıyor sanmıştım bendede öyle yüklediğimden beri birazda alışamadım bende mahdi romu tekrar kurdum , c-romun açılış animasyonunu sevdim tek :) mahdi romun en sevdiğim tarafıda ekran videosu çekme özelliği :)

Invoke

Invoke

Üye
"Kalitesini daha açılış animasyonundan anlayacaksınız zaten."

Bootanimationı güzel değil bence. :ehe

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
Mahdide dikkatimi çekti denemeyi düşünüyorum bi ara :)
o donmalar benden kaynaklanıyor sanmıştım bendede öyle yüklediğimden beri birazda alışamadım bende mahdi romu tekrar kurdum , c-romun açılış animasyonunu sevdim tek :) mahdi romun en sevdiğim tarafıda ekran videosu çekme özelliği :)
ekran video çekme özelliği olmayan rom kalmadı neredeyse :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Çok sevdiysen animasyonu zipin içinden çekip system/media yoluna atabilirsin. @.NeXuS.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
yav şimdi play store 4.8 olmuştu şimdi gitti :(
Mahdide dikkatimi çekti denemeyi düşünüyorum bi ara :)
ekran video çekme özelliği olmayan rom kalmadı neredeyse :)
cyanogen'de yoktu :) , birde paranoid'de denediklerim arasında birde hızlı baya orası çok iyi :)

Çok sevdiysen animasyonu zipin içinden çekip system/media yoluna atabilirsin. @.NeXuS.
şimdi geri döndürdüm , animasyonu nereden bulabilirim :)

Invoke

Invoke

Üye
playstore'u da ayrıca bulup yükleyebilirsin. googleda arat.
animasyon flashladığın zipin içinde bir yerlerdedir. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
playstore'u da ayrıca bulup yükleyebilirsin. googleda arat.
animasyon flashladığın zipin içinde bir yerlerdedir. :D
animasyonu buldum media klasörünü , direk mi atacağım system/media(şuanda telefondaki) yoksa sadece bootanimation'umu :)

Invoke

Invoke

Üye
sadece bootanimationu. telefondaki system/media dizinine atacaksın. Sonra dizine attığın booanimationa rw-r--r-- şeklinde izinleri ver(bu gerekli mi tam emin değilim. :D). telefonu yeniden başlat.

• Beğen
turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
sadece bootanimationu. telefondaki system/media dizinine atacaksın. Sonra dizine attığın booanimationa rw-r--r-- şeklinde izinleri ver. telefonu yeniden başlat.
izinlerle neden uğraşıyosun ki ? ben x plore ile atıyorum izin mizin ayarlamadım hiçbi işlemimde şimdiye kadar

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
sadece bootanimationu. telefondaki system/media dizinine atacaksın. Sonra dizine attığın booanimationa rw-r--r-- şeklinde izinleri ver(bu gerekli mi tam emin değilim. :D). telefonu yeniden başlat.
birşey daha soracağım google play'ı apk olarak kurarsam güncelleme alırmı ve durduruldu hatası verirmi birkaç yerde böle hata vermiş apk kurunca :) çünkü :)

Invoke

Invoke

Üye
izinlerle neden uğraşıyosun ki ? ben x plore ile atıyorum izin mizin ayarlamadım hiçbi işlemimde şimdiye kadar

dosya yöneticisiyle alakası yok bu durumun.
--

Bootanimationı değiştirirken izinleri ayarlamana gerek yoksa gerek yoktur.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
ayriyetten mahdi romda dışarıda dolaşırken modu var arka planı şeffaflaştırıp kameraya bağlıyor yani yarı kamera , yarı telefon olarak kullanıyorsun bölelikle yolda önü görebiliyoruz :)

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
dosya yöneticisiyle alakası yok bu durumun.
--

Bootanimationı değiştirirken izinleri ayarlamana gerek yoksa gerek yoktur.
kardeş ben sana bişey söylimde kızma darılmada...mümkünse ne sen benim konularıma yorum yap nede ben senin konularına yorum atiyim forumda birbirimizi görmezden gelelim olur mu ? senle hem fikir olduğumuz bi konu hiç olmadı çünkü sürekli bana muhalefetsin..bana uzak allaha yakın iyi forumlar :maxicep:

Invoke

Invoke

Üye
Enteresan bir yorum. Halbuki hiç öyle bir durumum yoktu.X-plore ya da Root explorer ya da bir başka uygulama fark etmez, bunu söylüyorum. :D

Sana öyle gelmiş, sana muhalefet olmak gibi bir amacım yok.

turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
ayriyetten mahdi romda dışarıda dolaşırken modu var arka planı şeffaflaştırıp kameraya bağlıyor yani yarı kamera , yarı telefon olarak kullanıyorsun bölelikle yolda önü görebiliyoruz :)
Mahdi romu kurdum fakat halo yoktu :) halo olmayan romu kullanamam ben maalesef liquid smoothla devam :)

• Beğen
turkishield

turkishield

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt