Telefon Tavsiyesi Karasizlik

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Karasizlik
Uzun zamandir telefon almayi dusunuyorum ama hala karar verebilmis degilim.
Nokia dusunuyorum uzun zamandir ama maglum hatalari ve ozellikle yavas gelismesi beni sogutuyor ama stabilligi beni kendine en cok ceken ozelligi...
Nexus dusunuyorum Nexsus ta ki skntda Google ''Android Silver'' gecmeyi dusundugu dedikodulari boyle bir durum olursa Nexus destegini ceker mi? Guncelleme sknts yasar mi?

Bunlar haricinde telefon bekletilerim telefonun kesinlikle stabil olmasi lazim, oyun oynarim ama ne kadar oynarim hangi duzeydeki oyunlari oynarim bilmiyorum.

Soylediklerim dahilinde onerileriniz nelerdir?v

NEXUS

NEXUS

Üye
Uzun zamandir telefon almayi dusunuyorum ama hala karar verebilmis degilim.
Nokia dusunuyorum uzun zamandir ama maglum hatalari ve ozellikle yavas gelismesi beni sogutuyor ama stabilligi beni kendine en cok ceken ozelligi...
Nexus dusunuyorum Nexsus ta ki skntda Google ''Android Silver'' gecmeyi dusundugu dedikodulari boyle bir durum olursa Nexus destegini ceker mi? Guncelleme sknts yasar mi?

Bunlar haricinde telefon bekletilerim telefonun kesinlikle stabil olmasi lazim, oyun oynarim ama ne kadar oynarim hangi duzeydeki oyunlari oynarim bilmiyorum.

Soylediklerim dahilinde onerileriniz nelerdir?v
tabikide destek kesilmez android silver çıkınca , android silver nexuslara da gelicek zaten :)

bütün oyunları açar kasmaz :) , kesinlikle en stabil cihaz diyebilirim :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Soylediğin iki markada güncelleme konusunda sıkıntısız.android mi windows Phone mi kullanmak istiyorsun ona karar ver :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
tabikide destek kesilmez android silver çıkınca , android silver zaten nexuslara gelecek ilk :)

bütün oyunları açar kasmaz :) , kesinlikle en stabil cihaz diyebilirim :)

Android Silver sistemin stabilligini etkiler mi?
Etkilerse ne kadar etkiler?
Android Silver olarak bahsettigimiz sey sistemin tamamen degismesi,yeni ara yuz, yeni efek, yeni temalar vb. demek ki?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Android Silver sistemin stabilligini etkiler mi?
Etkilerse ne kadar etkiler?
Android Silver olarak bahsettigimiz sey sistemin tamamen degismesi,yeni ara yuz, yeni efek, yeni temalar vb. demek ki?
Android Silver Stabilite'yi daha da artırmak için oluşturulmuş bir proje onun hakkında bende pek bilgi sahibi değilim bir dakika araştırıp cevap vereceğim :) yalnız hatırladığım kadarıyla yeni arayüz değil başka birşeydi :)

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Soylediğin iki markada güncelleme konusunda sıkıntısız.android mi windows Phone mi kullanmak istiyorsun ona karar ver :)

Cerceveyi biraz daraltirsak daha iyi aslinda Nexus mu Windows Phone ?
Sorun tam olarak burda iste buna karar veremiyorum :)
Android Silver Stabilite'yi daha da artırmak için oluşturulmuş bir proje onun hakkında bende pek bilgi sahibi değilim bir dakika araştırıp cevap vereceğim :) yalnız hatırladığım kadarıyla yeni arayüz değil başka birşeydi :)

Anladim, bekliyorum.

NEXUS

NEXUS

Üye
kamera için alıcaksan lumia ,
oyun , kişileştirme , özgürlük , değiştirme için nexus :)
ortak noktaları saymadım :oke:

Anladim, bekliyorum.
Alıntıdır:

Android Silver nedir?
Android Silver`i daha gelişmiş bir Nexus programı olarak belirtmek mümkün. Silver`ın temel farkı ise Google`ın program kapsamında tek bir üretici yerinde, birden fazla cihaz için birden fazla üreticiyle çalışıyor olması. Söylenene göre Google, üreticilerin en üst düzey Android deneyimi sunabilmeleri için onlara geliştirme ve pazarlama giderleri konusunda destekte bulunacak. Bunun sonucunda cihazlar, yazılım güncellemelerini de daha hızlı alacaklar.

Silver`ın mevcut Nexus programının sonu olacağına inanılıyor. Program ortaya çıktıktan sonra mağazalarda Android Silver`a özel bölümler görmemiz muhtemel.

Android Silver`ın bize ne faydası var?
Android Silver, üst düzey Android`li cihazların daha uygun fiyatlarla satılacağı, bu cihazların gereksiz uygulamalardan ve arayüzlerden arındırılmış olacağı anlamına geliyor. Android Silver`a katılan firmalar, stok Android`le fazla oynamayacaklarını baştan kabul ettiklerinden, bu durum garantilenmiş olacak.

Google Silver`ın kurallarına göre cihazların "Google spesifikasyonlarına sıkı bir biçimde uyması" ve "Google`a ait olmayan uygulama sayısını iyice kısıtlaması, bu uygulamaların kaldırılmasına izin vermesi" gerekiyor.

Silver aynı zamanda Android`li bir cihaz alırken güncellemeleri alıp almayacağınız konusundaki endişelerden de kurtulmanızı sağlayacak.

Peki üreticilere ne gibi bir faydası olacak?
Faydanın boyutu oldukça büyük; Silver`ın katılımcı firmalara 1 milyar dolar gibi bir faydası olabilecek. Samsung gibi dev ARGE ve pazarlama bütçelerine sahip olmayan firmalar, Google`ın para dolu kasalarından faydalanabilecek.

Silver`ın üreticilere yan etkisi ise, cepleri birbirinden farklı hale getirmeyi zorlaştırması olacak. Söylentiler doğruysa ve Google, yazılım gibi donanımı da belirleyecekse, firmaların ceplerini rakiplerinkinden farklı hale getirmek için yapabilecekleri çok şey olmayacak.

Kimler Silver`a katılıyor?
LG ve Motorola, Silver`ın en güçlü adayları arasında. Diğer firmaların zamanla bu ikiliyi takip etmesi bekleniyor.

Ne zaman?
Ortada kesin bir tarih yok. Geçen senenin sonunda sızan belgeler ve Google I/O`da tanıtılabilecek yeni Nexus 10tablet söylentileri, Silver`ın çok yakında olmadığın gösteriyor.

Bununla birlikte Google, Android`li ceplerde kendini daha fazla göstermeye başladı bile. HTC One M8 ve Galaxy S5`in önyükleme ekranlarında "Powered by Android" cümlesini görmeniz mümkün.

Google`ın amacı tam olarak ne?
Denetim. Google, üreticilerin Android üzerinde yapabileceklerini kısıtlayarak cihazlar arasında tutarlılığı ve üst düzey kaliteyi yakalamak istiyor. Firma, üreticilerle daha yakından çalışarak Silver müşterilerine en iyi Android deneyimini sunmanın peşinde.

Ancak bir başka teori de ortada dolaşmaya başlamış durumda. Silver, Android`i zaman içinde bırakmayı planlayan Samsung için pek de hoş bir iş olmayacak. Birden fazla firmanın pazarlama ve geliştirme masraflarına destek olarak cihazlarını güçlendirmek, Samsung`un Android`i bırakması halinde Google`a gelebilecek hasarı azaltabilir. Silver`ın başarılı olması ise iddialara göre Samsung`un Android`de daha uzun süre kalmasını sağlayabilir.
yani geliştiricelere daha hızlı güncelleme verip , stock android'le fazla oynamadan daha hızlı olacak deniyor :) , bu projede silver büyük ihtimal nexus'ta sadece ad olarak kalır veya birdaha nexus telefon çıkmaz ancak destek devam eder :oke:

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
@.NeXuS. Anladim Tesekkur Ederim. Ben Android Silver i cok yanlis arastirmisim :) Birde ''nexus telefon çıkmaz ancak destek
devam eder'' bunu pek olasi gormuyorum sonucta Nexus olarak telefon cikmayacakken neden destek verilsin ki?

NEXUS

NEXUS

Üye
@.NeXuS. Anladim Tesekkur Ederim. Ben Android Silver i cok yanlis arastirmisim :) Birde ''nexus telefon çıkmaz ancak destek
devam eder'' bunu pek olasi gormuyorum sonucta Nexus olarak telefon cikmayacakken neden destek verilsin ki?
verilir merak etme , nexus google adına çıkan bir telefon elbette verilecek çıksada çıkmasada :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Wp yi şu aşamada kesinlikle tavsiye etmiyorum,telefon önerisi olarak ise eylül ayında tanıtılcak olan iPhone u almanı öneririm

NEXUS

NEXUS

Üye
sonuçta nexus'u android silver gibi düşün , sadece şimdi nexus bütün cihazlara geliyor gibi :)

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Nexus da kullaniciya kalan RAM nedir?

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
üstelik sonradan root atmak istersen çok rahat atarsın nexus root toolkit ile :)
nexus 4 :)

Root vb. seylerle ugrasmak istemiyorum acikcasi ama alirsam kararim degisir mi bilemiyorum :)

Mesela Real Racing oynarken filan kasma oluyor mu, veya 3,4...8 uygulama acikken filan kasma oluyor mu?

NEXUS

NEXUS

Üye
Root vb. seylerle ugrasmak istemiyorum acikcasi ama alirsam kararim degisir mi bilemiyorum :)

Mesela Real Racing oynarken filan kasma oluyor mu, veya 3,4...8 uygulama acikken filan kasma oluyor mu?
Real Racing'i Merak Edip Kurmuştum 0 Kasma olmuştu ancak asphalt 8'i sevdiğim için boşuna yer kaplamasın diye silmiştim :) :) , uygulama açık olunca kasma olmaz zaten sonuçta uygulama donuyor ve sisteme etkisi olmuyor yani kasmaz :) birde zaten donanımı çok yüksek bir cihaz nexus 5 :)

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing'i Merak Edip Kurmuştum 0 Kasma olmuştu ancak asphalt 8'i sevdiğim için boşuna yer kaplamasın diye silmiştim :) :) , uygulama açık olunca kasma olmaz zaten sonuçta uygulama donuyor ve sisteme etkisi olmuyor yani kasmaz :) birde zaten donanımı çok yüksek bir cihaz nexus 5 :)

Hic MultiTasking denediniz mi?

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Veya telefonu aldiginiz gunden beri eksik olarak gordugunuz sey nedir? Bu olsa, bu olmasa, bu beni cok kstliyor vb...
denemedim de şimdi deniyecektim :) deniyince sonucu yazarım :)
Peki, bekliyorum.
Sizide yoruyorum kusura bakmayin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt