NEXUS
Üye
müzik için alıcaksan nexus 4 alma sd cart desteği yok ,bu yüzden fazla müzik atamassınBnede bu yaz telefon alacağım nexus 4 düşünüyorum aşırı derecede oyun oynarım sonuçta symbiandaki oyun kıtlığından çıktımmüzik dinlerim telefonda en zorlayıcı yaptığım şey ise müzik dinlerken oyun oynamak yada müzik dinlerken internete girmek arka palndaki uygulamaları sürekli kapatırım birazda telefon kaliteli olsun istiyorum sizce nexus 4 bana göre bir cihazmı nexus 4 biraz eskimedimi sizce ? aslnda xperia sp alacaktım ama ekranı çok kötü sadece altındaki led ışıklar için almayı düşünmüştüm
Sizce nexus 4 bana göre miFurkan bence bir tekno markete gidip telefonları incele belki nexus 4 hoşuna gitmez başka bir cihaz hoşuna gider

müzik dinlerim telefonda en zorlayıcı yaptığım şey ise müzik dinlerken oyun oynamak yada müzik dinlerken internete girmek arka palndaki uygulamaları sürekli kapatırım birazda telefon kaliteli olsun istiyorum sizce nexus 4 bana göre bir cihazmı nexus 4 biraz eskimedimi sizce ? aslnda xperia sp alacaktım ama ekranı çok kötü sadece altındaki led ışıklar için almayı düşünmüştüm