LG OPTIMUS L SERİSİ ORİJİNAL KİTKAT İÇİN

Sponsorlu Bağlantılar

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
LG OPTIMUS L SERİSİ ORİJİNAL KİTKAT İÇİN
arkadaşlar LG OPTİMUS L SERİSİ kullanan lar varsa bildiginiz gibi LG İLK OPTİMUS L SERİSİNE KİTKAT vermiycek bizde LG TÜRKİYE FACEBOOK TWİTTER gibi sayfalarında istegimizi dillendirecegiz LG den optimus l serisine kitkat vermesini isteyecegiz ben LG nin bu gibi sayfalarında bu konuyu açacam bana destek verir seniz belki optimus l serisine kitkat getirebiliriz şimdiden teşekkürler...

skylinegti

skylinegti

Üye
bende l serisi kullanıyorum ama lg l serisinin 3. versiyonunu çıkardı ve artık 1. seriye güncelleme vereceğini hiç sanmıyorum...

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
bende l serisi kullanıyorum ama lg l serisinin 3. versiyonunu çıkardı ve artık 1. seriye güncelleme vereceğini hiç sanmıyorum...
Lg Optimus L5 Kitkat güncellemesi kesinleşti...vallaha internette oyle okudum donanım haberin forumundaki yazı açıklamayı lg nin yaptıgı söyleniyor gir google ye bi bak istersen 1 mayısta paylaşılmış haber
Lg Optimus L5 Kitkat güncellemesi kesinleşti...vallaha internette oyle okudum donanım haberin forumundaki yazı açıklamayı lg nin yaptıgı söyleniyor gir google ye bi bak istersen 1 mayısta paylaşılmış haber
İşte linki burda linki bulabilirsin mesajlara bak Tavsiye - LG OPTIMUS L SERİSİ ORİJİNAL KİTKAT İÇİN - MaxiCep

herkesbilir

herkesbilir

Üye
Geleceği yok

skylinegti

skylinegti

Üye
2012 sonunda çıkmış bir seriden 2014 de güncelleme beklemek mantıksız zaten...

herkesbilir

herkesbilir

Üye
Hiç belli olmaz

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hem 2012 nin son günlerinde duyuruldu ise l serisi 18 ayın dolmasına bikaç hafta var demektir yani bi ihtimal var kitkata

Sin007

Sin007

Üye
abi yurt dışın da yaşıyıcan teknoloji kıtlığı yaşıyoruz melekette

herkesbilir

herkesbilir

Üye
gelmiş mi yurt dışında :D