LG OPTIMUS L SERİSİ ORİJİNAL KİTKAT İÇİN

Sponsorlu Bağlantılar

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
LG OPTIMUS L SERİSİ ORİJİNAL KİTKAT İÇİN
arkadaşlar LG OPTİMUS L SERİSİ kullanan lar varsa bildiginiz gibi LG İLK OPTİMUS L SERİSİNE KİTKAT vermiycek bizde LG TÜRKİYE FACEBOOK TWİTTER gibi sayfalarında istegimizi dillendirecegiz LG den optimus l serisine kitkat vermesini isteyecegiz ben LG nin bu gibi sayfalarında bu konuyu açacam bana destek verir seniz belki optimus l serisine kitkat getirebiliriz şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: BULENT621975

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Bildiğim kadarıyla l3 l5 l7 nin ilk önce 2. Serilere sonrada 1. Serilere kitkat geliyor 512 mb ram de çalışıyor yani Mayıs sonlarına doğru geliyor diyorlardı yani Birkaç gün içinde gelir

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla l3 l5 l7 nin ilk önce 2. Serilere sonrada 1. Serilere kitkat geliyor 512 mb ram de çalışıyor yani Mayıs sonlarına doğru geliyor diyorlardı yani Birkaç gün içinde gelir
Eminmisin benim bildigim kadarıya ilk seriye kitkat yoktu nerde okudun bu haberi

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Öyle birşey olmaz heralde sistem donanim olarak uygun ama yinede allah bilir
Yani lg son anda dönmezse iidir internette başka sitelerdede gördüm l5 e kitkat gelecegini bu ayın 1 inde yayınlanmış yani daha yeni haber...

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Yani lg son anda dönmezse iidir internette başka sitelerdede gördüm l5 e kitkat gelecegini bu ayın 1 inde yayınlanmış yani daha yeni haber...
Varya sırf orjinal kitkat gelecek unroot yaptim bekliyorum olmassa tekrar root yapacam :maxicep: daki konudan xda nin kitkat ini indircem yapacak bisi yok

erdo535

erdo535

Üye
Bende destekliyorum hatta desteğinizi LG'nin destek bölümüne e-posta ve canlı konuşmada sorarak arttırabilirsiniz.

serkankrk

Üye
İyi hoşta lg daha Optimus g ye g proya 4xhd ye vermediki L serisine versin tamam vermesini bende isterim ama imkansız gibi bişey bende 4x kullanıyorum keşke verse kitkatıda hadi kitkatı geçtim şu telefonun performansını artıracak bi güncellemeyede razıyım. Geçecenlerde CM 4.4.2 kitkar yüklemiştim muazzam performansı var demekki oluyomus ama tekrar stock roma dönmek zorunda kaldım

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
İyi hoşta lg daha Optimus g ye g proya 4xhd ye vermediki L serisine versin tamam vermesini bende isterim ama imkansız gibi bişey bende 4x kullanıyorum keşke verse kitkatıda hadi kitkatı geçtim şu telefonun performansını artıracak bi güncellemeyede razıyım. Geçecenlerde CM 4.4.2 kitkar yüklemiştim muazzam performansı var demekki oluyomus ama tekrar stock roma dönmek zorunda kaldım
4xhd invidia tegra işlemcili oldugu için kitkat gelmedi zaten piyasada invidia tegra kullana biçok cihaz için fazla güncelleme olanagı yok tu örnek HTC ONE X

serkankrk

Üye
4xhd invidia tegra işlemcili oldugu için kitkat gelmedi zaten piyasada invidia tegra kullana biçok cihaz için fazla güncelleme olanagı yok tu örnek HTC ONE X
niye verilemesin kardeşım firmaların işine geliyor böylesi biriside çıkıp demiyoki tegra3 kitkatı şundan alamıyor diye ?
tamam tegra3 artık eski bi işlemci ama halaa çoğu telefonun işlemcisinden yüksek performansı olduğu kesin iş LG de bitiyor verse önünde engel yok bence

kralhox1903

kralhox1903

Üye
niye verilemesin kardeşım firmaların işine geliyor böylesi biriside çıkıp demiyoki tegra3 kitkatı şundan alamıyor diye ?
tamam tegra3 artık eski bi işlemci ama halaa çoğu telefonun işlemcisinden yüksek performansı olduğu kesin iş LG de bitiyor verse önünde engel yok bence
Tegra 3 ün android koduyla diger islemciler ayni olamaz asagi yukari ayni ama cogu tegra 3 bu sisteme uymaz ama LG nin boyle birsey ugracani zannetmiyorum

frkanyldz

frkanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inşaallah bu müjdeli bir haber olacaktir benden size bundan neredeyse . Hafta önce LG UAE diye LG nin twitter sayfasina l5 icin kitkat güncellemesi gelecekmi diye attigim tweet in cevabi (google ceviri ile türkcelestirildi) ''Merhaba @ali_3302 kalkınma
altında olduğunulütfen unutmayın.Bu ortalarında
önümüzdeki ay hazır olmalıdır.Daha fazla
güncellemeleri için bizim kanallara ayarlanmış kalın :)``bu mesaj dan ne anladiginizi yazarsaniz sevinirim... :)Bu da mesajin kendisi ''Hi @ali_3302 please note that it is under development. It should be ready by mid next month. Stay tuned to our channels for more updates :)''

XxildenizxX

XxildenizxX

Üye
Lg l7 II kitkat gelecekmi

sasua42

sasua42

Üye
Arkadaşım birde lg ye güncelleme vermez derler lg artık değişti lg g2 ile güçlendi. :D