Lg Optimus Tablet Ve Telefonlar Için 4.4 Kitkat Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
yav merak etmeyin gelir L serisinin 2. serileri 1 serileriyle özellikler aynı şubat mart ayları arasında %200 gelir
aynı değil performans ve işlemci olarak bazı tellerinde de ram olarak daha iyi teller onlar ama ben i araştırma yaptım kitkat 512 mb ramlı eski tellerde bile esüper performans sağlıyacakmış.bu da demek oluyorku lg gibi bir android devinin l5 gibi bir telefonu kullanan kullanıcıları performans açısından rahatlatymak için kitkat güncellemesini vercektir.

• Beğen
Tepkiler: erdo535 ve LimePie

erdo535

erdo535

Üye
aynı değil performans ve işlemci olarak bazı tellerinde de ram olarak daha iyi teller onlar ama ben i araştırma yaptım kitkat 512 mb ramlı eski tellerde bile esüper performans sağlıyacakmış.bu da demek oluyorku lg gibi bir android devinin l5 gibi bir telefonu kullanan kullanıcıları performans açısından rahatlatymak için kitkat güncellemesini vercektir.
hey yasa şimdi içim dahada rahatlattı zatn L serisi dünyada 15 milyon adet sattı garanti verir güncellemeyi ne zaman gelir bilinmez bir an önce gelse...

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR

serkankrk

Üye
4XHD ye gelirmiki ya L5 Listede nasıl olmaz :nono:

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
Güncelleme L serisine geç gelecek ama gelecek.Meraklanmayın aynı jelly bean gibi olacak.

iblah60

iblah60

Üye
ohhh be sonunda yaw saolun arkadaşlar rahatlattınız beni

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Optimus g ye gelmıcekmı sımdı kitkat sonuçlar ney ?

iblah60

iblah60

Üye
l5 ede gelcek mi

LimePie

LimePie

Üye
durun arkadaşlar aralık ayı gelsinde o zaman hangi telefona gelir gelmez netleşir şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz.

iblah60

iblah60

Üye
inşallah kardeş telefonun bu yavaşlığından bıktım...

serkankrk

Üye
android versiyon kaçsen içini ferah tut jellybean nasıl geldi gördün 4.2 ağır sistem o yuzden gelmedi google bi güzellik yaptı özellikleri düşük tellere bu yıl olmadı 2014 mayıs bitmeden adım gibi eminim %2567 gelir. :D
erdo535 android sürümüm 4.1.2

erdo535

erdo535

Üye
evet yavaşlık biraz bendede var gelirse telefonda rahatlar bende.

iblah60

iblah60

Üye
zaten bu güncellemenin yavaşlık yüzünden gelmesini istiyorum tel hızlansın istiyorum...

AC OMER SA

Üye
Gerçekten ben de merak ettim.Lg optimus 4xhd kullanıyorum sağlam özellikleri var 512 mb ramı olan telefon bile 4.4 ü alabildiği söyleniyo önceki sayfalarda.Lg 4xhd 1gb ramı 1,5 ghz tegra 3 işlemcisi var bence gelmeli bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim.
:spr

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
L5 e gelcek hatta avrupada geldi ancak türkiyeye daha gelmedi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Vay Be Daha Neler Görücez

Üst Alt