Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Bir süre kilitliyorum konuyu.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve .NeXuS.
minoo

minoo

Üye
Arkadaşlar kimse kimsenin özel hayatına karışma hakkına sahip değil. Ama diğer tarafın da konuları okuyan üyeleri düşünmesi gerekir. Kimse kimsenin ilişkisinin boyutunu, kavgalarını da izlemek/bilmek zorunda değil.

@maxirabit ve @profesyonelpollyanna sizden ricam site içinde pm hariç kişilerin görebildiği konularda bu kadar ilişkinizden konuşmayın. Ararsınız, mesaj atarsınız orası bizi ilgilendirmez ama bu durumdan sadece @greenmile değil bir çok üye şikayetçi. Rica ediyorum biraz daha hassasiyet. Tabii ki aynı konu içinde yorum yazmayın demiyoruz. Yalnızca bu kadar detaya girmeyin.

@greenmile sen de hakarete yakın mesajlar yazma lütfen. Gerekirse şikayet et, bana pm at, mesaj at bir şey yap ama konularda bunu yapma.

Keyifli forumlar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve .NeXuS.
maxirabit

maxirabit

Üye
Bizim kizdigimiz nokta muratin igneli igneli laflar konusmasi,yoksa onun haricinde kimseyle derdimiz yada sorunumuz yok
1 dayanilir 2 dayanilir ama senin uyarmana ragmen halen daha anlamiyorsa yani bunu kasitli yapiyor demektir

greenmile

greenmile

Üye
Konunun başlangıcı benmişim gibi olmuş beğenmedim bunu.

minoo

minoo

Üye
Şu an benim konuşmayı bitirmiş olmam ve murat cevap vermediği halde senin yeniden konuyu açman bence kasıtlı olan.
Kapatın şu konuyu.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
profesyonelpollyanna

profesyonelpollyanna

Üye
Beni banlarmısınız

greenmile

greenmile

Üye
Ben dalga geçeceğim zamanda dalgamı geçerim geçtiysem de bunu söylerim ama beyin bedava lafı bu forumla alakalı birşey değildi hoş öyle bir amacım olsa beyin bedava yerine gerizekalısın der geçerim kasmayın bu kadar

maxirabit

maxirabit

Üye
Pinar miyop degilim ben,senden once yazan kim
Damla sende dur surda

marist

marist

Üye
noldu burada.?
site hakkında bölümüne ağır küfürlü bir konu aç banlıyacaklar.
Neden öyle bişey yapsın arkadaşım. İyi misiniz siz yaw ? Yöneticilere Pm atsın ilgilenirler.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
greenmile

greenmile

Üye
Hadi gelin halay çekelim.

minoo

minoo

Üye
İfade kullanma sakın

NEXUS

NEXUS