Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

minoo

minoo

Üye
marist

marist

Üye
Allah Sabır versin @minoo Abla :)

• Beğen
Tepkiler: minoo ve .NeXuS.
greenmile

greenmile

Üye
Maalesef anlamıyor.

marist

marist

Üye
Canım sağol. Ama insan olmayan anlamıyor işte.
Yani deveye hendek atlatmak daha kolay bazen.
En sonunda konuyu kitlettiler. Konuyu baştan sona kadar okudum az önce, konunun uzun sürmeyeceğini anlamıştım o an. Aynen haklısın ablam anlamıyorlar benim zorumada giden bu. Bide sadece bir konuda değil çoğu konuda gelde uğraş şimdi. O yüzden işin'iz zor Allah sabır versin diyorum tekrardan.

greenmile

greenmile

Üye
En sonunda konuyu kitlettiler. Konuyu baştan sona kadar okudum az önce, konunun uzun sürmeyeceğini anlamıştım o an. Aynen haklısın ablam anlamıyorlar benim zorumada giden bu. Bide sadece bir konuda değil çoğu konuda gelde uğraş şimdi. O yüzden işin'iz zor Allah sabır versin diyorum tekrardan.

Karar ver kim de hata var madem okudun

marist

marist

Üye
Karar ver kim de hata var madem okudun
Hata üstüne basa basa smiley kullanmak yasak denildiği halde hala dalga geçer gibi smiley kullanan herkeste. Madem katılmıyorsun etkinliğe bari girenlere engel olup haklarını yemeyin. Benim anlamadığımda bu.

greenmile

greenmile

Üye
Hata üstüne basa basa smiley kullanmak yasak denildiği halde hala dalga geçer gibi smiley kullanan herkeste. Madem katılmıyorsun etkinliğe bari girenlere engel olup haklarını yemeyin. Benim anlamadığımda bu.

Hmm haklısın.İfade konusu kapanmış daha yeni görüyorum

minoo

minoo

Üye
Çay?

KayraBey

KayraBey

Üye
:çorba:

Üst Alt