minoo
Üye
Ee sen elendin?ifade koy yoksa ciddi sanacaklar ve banlanacaksın bunun sonuna veya yeni tacağın mesajın sonuna gülücük koybunun gibi
bak ben koyuyorum
![]()
Ee sen elendin?ifade koy yoksa ciddi sanacaklar ve banlanacaksın bunun sonuna veya yeni tacağın mesajın sonuna gülücük koybunun gibi
bak ben koyuyorum
![]()
koyman lazım yoksa banlanacaksın. demedi deme @minoo banlanmamızı isteyen bir casus.KimYok ya ben hiç bişeyi unutmam
çoktaaanEe sen elendin?

koyman lazım yoksa banlanacaksın. demedi deme @minoo banlanmamızı isteyen bir casus.
çoktaaan![]()
aynenAdam uyanık ya. Seni eliyorum. Yalnız yarışmaya girmenle çıkman bir oldu.
mesajları baştan sona oku 
koyman lazım yoksa banlanacaksın. demedi deme @minoo banlanmamızı isteyen bir casus.
çoktaaan![]()
tüh o kadar bide tuğgeneralsinBanlasın

aminAllah Sabır versin @minoo Abla![]()

tüh o kadar bide tuğgeneralsin![]()
yav bi smiley kullan bir kere kim görecekBen çok banlandım herşeyi bedeli oluyor bazen

yav bi smiley kullan bir kere kim görecek![]()
Allah Sabır versin @minoo Abla![]()
En sonunda konuyu kitlettiler. Konuyu baştan sona kadar okudum az önce, konunun uzun sürmeyeceğini anlamıştım o an. Aynen haklısın ablam anlamıyorlar benim zorumada giden bu. Bide sadece bir konuda değil çoğu konuda gelde uğraş şimdi. O yüzden işin'iz zor Allah sabır versin diyorum tekrardan.Canım sağol. Ama insan olmayan anlamıyor işte.
Yani deveye hendek atlatmak daha kolay bazen.
En sonunda konuyu kitlettiler. Konuyu baştan sona kadar okudum az önce, konunun uzun sürmeyeceğini anlamıştım o an. Aynen haklısın ablam anlamıyorlar benim zorumada giden bu. Bide sadece bir konuda değil çoğu konuda gelde uğraş şimdi. O yüzden işin'iz zor Allah sabır versin diyorum tekrardan.
Hata üstüne basa basa smiley kullanmak yasak denildiği halde hala dalga geçer gibi smiley kullanan herkeste. Madem katılmıyorsun etkinliğe bari girenlere engel olup haklarını yemeyin. Benim anlamadığımda bu.Karar ver kim de hata var madem okudun
Hata üstüne basa basa smiley kullanmak yasak denildiği halde hala dalga geçer gibi smiley kullanan herkeste. Madem katılmıyorsun etkinliğe bari girenlere engel olup haklarını yemeyin. Benim anlamadığımda bu.
Yapsanda içsek ablam