İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Açık artırmanın bitmesine 2 gün kalmış. :kıskıs:
@papakudioflu @OttomaN TigeR @Sensation @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: PureFood, serinaga, Bay H ve 1 kişi daha

serinaga

serinaga

Üye

Açık artırmanın bitmesine 2 gün kalmış. :kıskıs:
@papakudioflu @OttomaN TigeR @Sensation @Mr.H

Alsak mı Acep ?Bu arada ne oldu şu Whatsapp'a yahu ? Şirket bazında grup kurup tüm arkadaşları zorla da olsa ikna edip alıştırdım, şimdi de çekmiyo, pil bitti vs. kıvırıp duruyorum, biraz daha sallanırsa rezil olduk sosyeteye iyi mi :ah
Bildirimler uygulamayı açmadan gelmez oldu ... :bilmm
Varmıdır bir çözümü ?

• Beğen
Tepkiler: trk666
YkPkY

YkPkY

Üye

Çırak ile gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada ne oldu şu Whatsapp'a yahu ? Şirket bazında grup kurup tüm arkadaşları zorla da olsa ikna edip alıştırdım, şimdi de çekmiyo, pil bitti vs. kıvırıp duruyorum, biraz daha sallanırsa rezil olduk sosyeteye iyi mi :ah
Bildirimler uygulamayı açmadan gelmez oldu ... :bilmm
Varmıdır bir çözümü ?

Cihaz pil tasarrufu modundaysa, uygulamayı açmadıkça bildirim gelmez.

Normal durumda olduğu halde gelmiyorsa (arkaplan görevlerinde de sorun yoksa) şebekeden veya whatsapp'tan kaynaklı bir sorun da olabilir.

En geç pazartesiye kadar whatsapp'ı mağazaya geri yüklerler diye tahmin ediyorum.

Gelecekten gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
Cihaz pil tasarrufu modundaysa, uygulamayı açmadıkça bildirim gelmez.

Normal durumda olduğu halde gelmiyorsa (arkaplan görevlerinde de sorun yoksa) şebekeden veya whatsapp'tan kaynaklı bir sorun da olabilir.

En geç pazartesiye kadar whatsapp'ı mağazaya geri yüklerler diye tahmin ediyorum.

Gelecekten gönderildi.

Mağazadan ne zaman kaldırıldı, bildirim sorunu da o zaman başladı, wp8.1 yüklü, hadi birkaç günü anlarım da 3-5 gün yada 1 hafta fazla geldi, Acaba Wp8.0'da da aynı durum var mı, yoksa sadece beta sürümde mi sorun var onu merak etmiştim ...
Ayarları tekrar tekrar kontrol ettim, pil tasarrufunda bile açık seçili ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Whatsapp konusunda çalışmalar resmi ağızdan doğrulandı. En kısa zamanda yeni bilgiler gelecek. Bildirim sorunu üzerinde çalışıyorlarmış. Sanırım yeniden mağazaya geldiğinde kimseden yahu bildirimler geç geliyor gelmiyor sözleri duymayacağız artık :)

Bay H

Bay H

Üye
Joe Belfiore whatsappda ki bildirim sorunu üzerinde ortak çalıştıklarını ve detaylı bilginin yakında verileceğini belirtiyor ayrıca Windows Phone 8.1 de bildirim sisteminin 8 e göre daha farklı olduğunu bundan dolayı sorun yaşandığını ekliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Joe Belfiore whatsappda ki bildirim sorunu üzerinde ortak çalıştıklarını ve detaylı bilginin yakında verileceğini belirtiyor ayrıca Windows Phone 8.1 de bildirim sisteminin 8 e göre daha farklı olduğunu bundan dolayı sorun yaşandığını ekliyor.

Evet bildirim sorunu daha çok "Windows Phone 8 Update 3" yüklü cihazlarda oluyormuş.
Muhtemelen önümüzdeki haftaiçi düzeltmeleri hallederler.

nonamex

Üye
/// Silinebilir...

amr36

Üye
Arkadaşlar 3 aydır lumia 1320 kullanıyorum. Benim sorunum tamamen cihazımın aksesuarları ile ilgili çünkü yok ! :) İstanbul' da yaşıyorum. Eğer denk gelirseniz bi haber edin bana tek seferde ₺ 100-150 aralığında aksesuar yatırımı yapmayı düşünüyorum.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Retrica Wp'ye Gelecek mi ? e-mail gönderen felan varmı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Aynen ya FanDroid arkadaşlar Retrica bize geldi sizde yok mu? Deyip dalga geçiyorlar.

kemal363

Üye
Merhaba bu candy cruz sağa oyunu hakkında bilgisi olan varmı acaba takıldık kaldık bu oyunu sevenler vardır elbet bölümler de takılıp kalsak bile

Yönetici tarafından düzenlendi:
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Ne gelecek yha

(ಠ≥ಠ)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Androide gelen o kadar başarılı değil zaten Fotoğraf ters dönüyor

NEXUS

NEXUS

Üye
Androide gelen o kadar başarılı değil zaten Fotoğraf ters dönüyor
onu ayarlardan ayarlıyorsun.

bu arada fanboylar'ında neden dalga geçtiğini merak ediyorum. sanki kendi işletim sistemlerine gelmiş ve diğer işletim sistemleri rakipmiş gibi yapıyorlar.

bu arada gelir de ne zaman geliceği belli olmaz.

Secret Light

Secret Light

Üye
Valla sınıfta herkes WP yi kucumsuyor herkesin elinde discovery s4 s3 vs.

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Arkadaşlar 3 aydır lumia 1320 kullanıyorum. Benim sorunum tamamen cihazımın aksesuarları ile ilgili çünkü yok ! :) İstanbul' da yaşıyorum. Eğer denk gelirseniz bi haber edin bana tek seferde ₺ 100-150 aralığında aksesuar yatırımı yapmayı düşünüyorum.

Ne tarz bi aksesuar arıyorsun çorumda yaşıyorum bi aksesuarcı var 1320 için silikon sert kapaklı kılıf ve ekran koruyucu var yardımcı olabilirim istersen

• Beğen
Tepkiler: amr36
dakamon

dakamon

Üye
Valla sınıfta herkes WP yi kucumsuyor herkesin elinde discovery s4 s3 vs.

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

Bırak kuçumsesinler hepsi birbiriyle aynı farklı olmak güzeldir :)

Tost Makinası ile gönderildi.

remus87

remus87

Üye
arkadaslar bir sorum olacak (lumia 920 kullanan) muzikleri telefonunuzdan kaldırdıgım zaman kopyasını alıyor ve muzikler calmıyor bu konu hakkında bilgi verir misiniz?(hem telden siliyorum hemde pc den ama kopya kalıyor anlayamadım) :(

Üst Alt