Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Açık artırmanın bitmesine 2 gün kalmış.
@papakudioflu @OttomaN TigeR @Sensation @Mr.H

Bu arada ne oldu şu Whatsapp'a yahu ? Şirket bazında grup kurup tüm arkadaşları zorla da olsa ikna edip alıştırdım, şimdi de çekmiyo, pil bitti vs. kıvırıp duruyorum, biraz daha sallanırsa rezil olduk sosyeteye iyi mi
Bildirimler uygulamayı açmadan gelmez oldu ...
Varmıdır bir çözümü ?
Cihaz pil tasarrufu modundaysa, uygulamayı açmadıkça bildirim gelmez.
Normal durumda olduğu halde gelmiyorsa (arkaplan görevlerinde de sorun yoksa) şebekeden veya whatsapp'tan kaynaklı bir sorun da olabilir.
En geç pazartesiye kadar whatsapp'ı mağazaya geri yüklerler diye tahmin ediyorum.
Gelecekten gönderildi.
Joe Belfiore whatsappda ki bildirim sorunu üzerinde ortak çalıştıklarını ve detaylı bilginin yakında verileceğini belirtiyor ayrıca Windows Phone 8.1 de bildirim sisteminin 8 e göre daha farklı olduğunu bundan dolayı sorun yaşandığını ekliyor.
onu ayarlardan ayarlıyorsun.Androide gelen o kadar başarılı değil zaten Fotoğraf ters dönüyor
Ne tarz bi aksesuar arıyorsun çorumda yaşıyorum bi aksesuarcı var 1320 için silikon sert kapaklı kılıf ve ekran koruyucu var yardımcı olabilirim istersenArkadaşlar 3 aydır lumia 1320 kullanıyorum. Benim sorunum tamamen cihazımın aksesuarları ile ilgili çünkü yok !İstanbul' da yaşıyorum. Eğer denk gelirseniz bi haber edin bana tek seferde ₺ 100-150 aralığında aksesuar yatırımı yapmayı düşünüyorum.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Valla sınıfta herkes WP yi kucumsuyor herkesin elinde discovery s4 s3 vs.
Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.