İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Eleman haber bekliyor o zaman tamam diyim bari :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WhatsApp ile ilgili olarak Microsoft'un açıklaması:

The WhatsApp app has been temporarily removed from the Windows Phone store and will be restored soon. We are in the process of working with WhatsApp to resolve the issue. Thank you for your patience.
WhatsApp uygulaması Windows Phone mağazasından geçici olarak kaldırıldı ve çok yakında tekrar geri yüklenecek. Şu an WhatsApp ile birlikte sorunu çözme üzerinde çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Bay H
kamil5028347

kamil5028347

Üye

*Not1: Ayrıca "Aerize Explorer Beta" ve "Prognoza Beta" da güncellendi.
*Not2: Weather Flow uygulaması da yakında Türkçe olarak güncellenebilir.

Aerize Explorer betaya kayıt olmuştum nasıl yükleyebilirim

YkPkY

YkPkY

Üye
Herkesdeki sorunu nihayet değerlendirdiler ve daha kimse indirmesin diye kaldırdılar,sorunları gidere kadar

Çırak ile gönderildi

dakamon

dakamon

Üye

*Not1: Ayrıca "Aerize Explorer Beta" ve "Prognoza Beta" da güncellendi.
*Not2: Weather Flow uygulaması da yakında Türkçe olarak güncellenebilir.
Şu vieather uygulamasına da bir el atsan ya özgür abi :)

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Bay H

Bay H

Üye
Foursquare'ın yeni uygulaması olan Swarm'un yaz dönemi içerisinde Windows Phone için yayınlanması bekleniyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamaya göre WHATSAPP uygulaması onarılmış hali ile yakında mağazada olucakmış galibaha sadece 8.1 problemini çözüp yayınlıyacaklar gerçi microsoftun yakın dediği en az 1 ay olur :D

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu kadar beklemeden sonra onarılmış halini vereceklerini düşünmüyorum güncellenmiş yeni hali gelecektir MS de bunun farkındadır 1 ay boyunca eski
sürümü onarmak hiç mantığınız alıyormu biraz saçmalamışsınız

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yüklememe izin vermiyor ne yapmam gerekiyor kayıtda oldum üstelik

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Olabilir ilginiz için teşekkür ederim .

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 920 yi titreşim sorunundan dolayı Teleservice göndermiştim. 633 ₺ fiyat çıkarmışlar :oha:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence kabul etmeden geri iste ve başka bir yere daha göster. Belki o kadar meblağ gerektirmeyen bir sorundur. (İnşallah).
Çünkü geçmişte benim kamera flaşı için benden de çok yüksek bir meblağ istemişlerdi ve iki parçası değişecek diye de not düşmüşlerdi. Kabul etmeyip geri istedim. Gelince kendim kapağını açtım iki tane yamulmuş teli düzelttim sorun çözüldü arkadaşım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enessrsy, skynet, yunus-emre-6606 ve 1 kişi daha
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bence kabul etmeden geri iste ve başka bir yere daha göster. Belki o kadar meblağ gerektirmeyen bir sorundur. (İnşallah).
Çünkü geçmişte benim kamera flaşı için benden de çok yüksek bir meblağ istemişlerdi ve iki parçası değişecek diye de not düşmüşlerdi. Kabul etmeyip geri istedim. Gelince kendim kapağını açtım iki tane yamulmuş teli düzelttim sorun çözüldü arkadaşım.
Yaptirmadim zaten hocam cihazı ikinci el almıştım alan telefoncu kendisi 6 ay garanti vermişti konuştum ona göndereceğim bakalım.
633 TL'yı siz bana verin telefon sizde kalsın deseydin kardeşim.:sahan:
Valla doğru soyledin :)

Üst Alt