Eleman haber bekliyor o zaman tamam diyim bari![]()
Degilmis dedigine gore yarin ola hayrolaHayırlı olsun umarım sorunlu değildir cihaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*Not1: Ayrıca "Aerize Explorer Beta" ve "Prognoza Beta" da güncellendi.
*Not2: Weather Flow uygulaması da yakında Türkçe olarak güncellenebilir.
Şu vieather uygulamasına da bir el atsan ya özgür abiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*Not1: Ayrıca "Aerize Explorer Beta" ve "Prognoza Beta" da güncellendi.
*Not2: Weather Flow uygulaması da yakında Türkçe olarak güncellenebilir.

Aerize Explorer betaya kayıt olmuştum nasıl yükleyebilirim
Yüklememe izin vermiyor ne yapmam gerekiyor kayıtda oldum üstelik
Lumia 920 yi titreşim sorunundan dolayı Teleservice göndermiştim. 633 ₺ fiyat çıkarmışlar![]()
Saol Özgür abiGeçmiş olsun, çok ciddi bir rakam.

633 TL'yı siz bana verin telefon sizde kalsın deseydin kardeşim.Lumia 920 yi titreşim sorunundan dolayı Teleservice göndermiştim. 633 ₺ fiyat çıkarmışlar![]()

Yaptirmadim zaten hocam cihazı ikinci el almıştım alan telefoncu kendisi 6 ay garanti vermişti konuştum ona göndereceğim bakalım.Bence kabul etmeden geri iste ve başka bir yere daha göster. Belki o kadar meblağ gerektirmeyen bir sorundur. (İnşallah).
Çünkü geçmişte benim kamera flaşı için benden de çok yüksek bir meblağ istemişlerdi ve iki parçası değişecek diye de not düşmüşlerdi. Kabul etmeyip geri istedim. Gelince kendim kapağını açtım iki tane yamulmuş teli düzelttim sorun çözüldü arkadaşım.
Valla doğru soyledin633 TL'yı siz bana verin telefon sizde kalsın deseydin kardeşim.![]()