O yeşil parça dediğin telefonun boardu ve değişmez. Çünkü üzerindeki bütün elemanlar sıcak pres montajlı ve imei numarası da buna dahil. Varsayalım biyerde bulup aldın imei kaydını yaptırmak gerekir.Şimdi şöyle bir şey soracağım. Lumia 920 için anakart fiyatlarına bakmak istedim ve " lumia 920 anakart (mainboard/motherboard) yazıp aradığım çıkan parça şu;
Ama Lumia 920 de titreşim motoru bu parçada değil alttaki resimde yer alan yeşil renkli bölümde yer alıyor acaba o parçanın ismi ne oluyor. o yeşil alanı nasıl alabilirim.
gösterdiği parçanın titreşim merkezi olduğunu daMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbu video da video sahibine sorarak öğrendim.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
@papakudioflu
@bulutsuzgece
Bu demek oluyor ki eğer titreşim bozulduysa o sistem komple değişmelidir, imei numarası dahil.O yeşil parça dediğin telefonun boardu ve değişmez. Çünkü üzerindeki bütün elemanlar sıcak pres montajlı ve imei numarası da buna dahil. Varsayalım biyerde bulup aldın imei kaydını yaptırmak gerekir.

lumia'nın imei'si klonlandıysa düzeltmenin bir yolu var mı?
ancak faturada yazan rakamlar tamamen okunmuyor, başka yolu yok mu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia için bildiğim kadarı ile sadece bu yöntem mevcut.ancak faturada yazan rakamlar tamamen okunmuyor, başka yolu yok mu?
yine de bir şansımı denedim faturanın resmini falan çektim derdimi anlattım, umarım bir alçakgönüllülük yapar Nokia yetkilileri.Nokia için bildiğim kadarı ile sadece bu yöntem mevcut.
Abi iOS'takiler kullanmaya başladı, neden bu adamlar bu kadar ilgisiz, sinir olmaya başladım artık. Ne kadar ciddiyetsiz bir firma.Foursquare'ın yeni uygulaması olan Swarm'un yaz dönemi içerisinde Windows Phone için yayınlanması bekleniyor.
Abi iOS'takiler kullanmaya başladı, neden bu adamlar bu kadar ilgisiz, sinir olmaya başladım artık. Ne kadar ciddiyetsiz bir firma.
arkadaşlar 1 hafta kadar bir arkadaşımla telefonumu değişeceğim 925 ten z1e rehber kaydımı almamın en basit yolu nedir ?
Vevo güncellendi
- Yenilenmiş tasarım
- Gerçek zamanlı besleme
- 3 kanal ile Vevo Tv(Hits,Flow ve Nashville)
- Geliştirilmiş oynatma listesi yönetimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hesap alıp da denemedim fakat uygulama içerisinde videolar oynatılıyor. Bu arada cihazda ki bölge AmerikaTurkiyeden kullanılıyormu ? @Mr.H
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Vevo güncellendi
- Yenilenmiş tasarım
- Gerçek zamanlı besleme
- 3 kanal ile Vevo Tv(Hits,Flow ve Nashville)
- Geliştirilmiş oynatma listesi yönetimi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Büyük olasılık ile evet. Bölgeyi Amerika yapıp deneyebilirsiniz.Uygulama yüklenmiyor bölgemi değiştirmek lazım
microsoft un sırf bu aptalca politikaları yüzünden bir daha ki cihazım iOS olur diye düşünüyorum.Microsoft kendi uygulamalarını en son kendi kullanıcılarına veriyor.
microsoft un sırf bu aptalca politikaları yüzünden bir daha ki cihazım iOS olur diye düşünüyorum.