İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar 1 hafta kadar bir arkadaşımla telefonumu değişeceğim 925 ten z1e rehber kaydımı almamın en basit yolu nedir ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şimdi şöyle bir şey soracağım. Lumia 920 için anakart fiyatlarına bakmak istedim ve " lumia 920 anakart (mainboard/motherboard) yazıp aradığım çıkan parça şu;

Ama Lumia 920 de titreşim motoru bu parçada değil alttaki resimde yer alan yeşil renkli bölümde yer alıyor acaba o parçanın ismi ne oluyor. o yeşil alanı nasıl alabilirim.

gösterdiği parçanın titreşim merkezi olduğunu da
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu video da video sahibine sorarak öğrendim.

Düşüncelerinizi bekliyorum.
@papakudioflu
@bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi şöyle bir şey soracağım. Lumia 920 için anakart fiyatlarına bakmak istedim ve " lumia 920 anakart (mainboard/motherboard) yazıp aradığım çıkan parça şu;

Ama Lumia 920 de titreşim motoru bu parçada değil alttaki resimde yer alan yeşil renkli bölümde yer alıyor acaba o parçanın ismi ne oluyor. o yeşil alanı nasıl alabilirim.

gösterdiği parçanın titreşim merkezi olduğunu da
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu video da video sahibine sorarak öğrendim.

Düşüncelerinizi bekliyorum.
@papakudioflu
@bulutsuzgece
O yeşil parça dediğin telefonun boardu ve değişmez. Çünkü üzerindeki bütün elemanlar sıcak pres montajlı ve imei numarası da buna dahil. Varsayalım biyerde bulup aldın imei kaydını yaptırmak gerekir.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
O yeşil parça dediğin telefonun boardu ve değişmez. Çünkü üzerindeki bütün elemanlar sıcak pres montajlı ve imei numarası da buna dahil. Varsayalım biyerde bulup aldın imei kaydını yaptırmak gerekir.
Bu demek oluyor ki eğer titreşim bozulduysa o sistem komple değişmelidir, imei numarası dahil.

Ayrıca benim bildiğim titreşim motoru, adında anlaşıldığı gibi motor şeklinde olurdu bunda neden bu kadar farklı anlamadım. Yerden tasarruf olsa gerek :hmmm

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
lumia'nın imei'si klonlandıysa düzeltmenin bir yolu var mı?

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
Nokia için bildiğim kadarı ile sadece bu yöntem mevcut.
yine de bir şansımı denedim faturanın resmini falan çektim derdimi anlattım, umarım bir alçakgönüllülük yapar Nokia yetkilileri.

PureFood

PureFood

Üye
Foursquare'ın yeni uygulaması olan Swarm'un yaz dönemi içerisinde Windows Phone için yayınlanması bekleniyor.
Abi iOS'takiler kullanmaya başladı, neden bu adamlar bu kadar ilgisiz, sinir olmaya başladım artık. Ne kadar ciddiyetsiz bir firma.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Abi iOS'takiler kullanmaya başladı, neden bu adamlar bu kadar ilgisiz, sinir olmaya başladım artık. Ne kadar ciddiyetsiz bir firma.

Microsoft kendi uygulamalarını en son kendi kullanıcılarına veriyor.

hookword

hookword

Üye
arkadaşlar 1 hafta kadar bir arkadaşımla telefonumu değişeceğim 925 ten z1e rehber kaydımı almamın en basit yolu nedir ?

Androidler ms hesaplarından rehber çekiyor diye biliyorum ben. hotmail hesabınızı telefonda açıp rehberde içe dışa aktar bölümünü bir kurcalayın

Bay H

Bay H

Üye
Windows 9 un 2015 in 2. ya da 3. çeyreğinde geleceği ve Cortana'yı da içereceği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vevo güncellendi

• Yenilenmiş tasarım
  • Gerçek zamanlı besleme
  • 3 kanal ile Vevo Tv(Hits,Flow ve Nashville)
  • Geliştirilmiş oynatma listesi yönetimi

Turkiyeden kullanılıyormu ? @Mr.H

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Turkiyeden kullanılıyormu ? @Mr.H

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Hesap alıp da denemedim fakat uygulama içerisinde videolar oynatılıyor. Bu arada cihazda ki bölge Amerika

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Vevo güncellendi

• Yenilenmiş tasarım
  • Gerçek zamanlı besleme
  • 3 kanal ile Vevo Tv(Hits,Flow ve Nashville)
  • Geliştirilmiş oynatma listesi yönetimi

Uygulama yüklenmiyor bölgemi değiştirmek lazım

cemil baba

cemil baba

Üye
cemil baba

cemil baba

Üye
arkadaşlar telefona sanal kart eklemek istiyorum, önüme bir uygulama listesi geliyor. nasıl kart ekleyebilirim kolay yoldan?

Üst Alt