sony Xperia Z1 compact Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

emin054

Üye
    Konu Sahibi
sony Xperia Z1 compact Nasıl?
selamlar arkadaşlar z1 modeli almaya niyetim vardı compact çıkınca vazgeçtim....compactı kullanan arkadaşlar varmı? almaya niyetim var tavsiyeleriniz neler acaba?

0MG90

0MG90

Üye
Almanı öneririm. Bende çok almak istiyorum ama şu an benim için biraz sıkınıtlı. Cihaz tek anlamıyla harika. Z1'e göre ekranı daha iyi. Kamerada zaten süper ama manyetik şarj girişinin orada(arka kapakta) çok az bir açılma var. Bu her cihazda oluyor mu bilmiyorum ama diğer forumda çoğu kişi bundan şikayetçi idi. Açıklık dediğim yere kağıt bile zor girer ama. Sorun yaşamayanlarda var. Bence al.

emin054

Üye
    Konu Sahibi
piyasada olan compactlar için bazıları paralel diyorlar 1 ay önce bimekse bakmıştım en son fiyatı 1999 tl idi şimdi internette bazı sitelerde 1350-1600 arası...neye dikkat etmek gerekir.

0MG90

0MG90

Üye
İthalatçı garantililer 2000 lira paralel ithalat olanlar 1300-1500 değişiyor. Aralarında fark yok, cihaz aynı cihaz yani. Fazladan para kazandırmam ben onlara. Paralel ithalat alıcam. Senin kararını bilemem.

Invoke

Invoke

Üye
Çok iyi cihaz bence de ama gidip 2000 lira verecekseniz, tavsiye etmem. Diğer 2000liklerden geri kaldığından değil(zaten geri de kalmaz), ben zaten diğer 2000likleri de tavsiye etmem, çok pahalılar bence. :D :D

emin054

Üye
    Konu Sahibi
İthalatçı garantililer 2000 lira paralel ithalat olanlar 1300-1500 değişiyor. Aralarında fark yok, cihaz aynı cihaz yani. Fazladan para kazandırmam ben onlara. Paralel ithalat alıcam. Senin kararını bilemem.
teşekkürler tavsiyelerin için alırsan cihazı yorumlarını bekliyorum yani I phone alma taraftarı olmadığım için bu cihaza odaklandım...

0MG90

0MG90

Üye
teşekkürler tavsiyelerin için alırsan cihazı yorumlarını bekliyorum yani I phone alma taraftarı olmadığım için bu cihaza odaklandım...
Ben biraz geç alırım :D Nakit alıcam çünküResmi ithalatçılar fiyatı düşürmediği sürece bu cihaz zor satar
Z2 satılmaya başlansa da oynama olsa biraz bari

Invoke

Invoke

Üye
iPhone ekranı büyüttükten sonra küçük ekranlı cihaz yapmazsa. 6C gibi bir model daha mesela... Xperia'nın Compact serisi yürür, bence. @0MG90

0MG90

0MG90

Üye
iPhone ekranı büyüttükten sonra küçük ekranlı cihaz yapmazsa. 6C gibi bir model daha mesela... Xperia'nın Compact serisi yürür, bence. @0MG90
Kesinlik yok iPhone 6'da ekran büyüyecek diye. Çıkınca göreceğiz.

mukoline

mukoline

Üye
Arkadaşlar ben iki.aydır kullanıyorum sorun yok gittigidiyor dan 1379 lira verdim bilgisayarımdan daha hızlı boşuna 2000 lira vermeyin alın zaten onlarda alıp bandrol çakıp gagalıyorlar.
Aldıktan sonra anlarsınız cihazı her şeyi mükemmel..
Samsung S5 den üstün özellikleri Var sorun olmaz diyorum ama değiştirmelik almayın zaten bu özellikte bir.telefon Sizi 3 yada 4. Sene idare fazlasıyla eder.Cihaz donmuyor navitel gps indirin çok hızlı birbirini tamamlıyor
Oyunlarda.kasılma yok boyut fazla olsa bile
Kamera renkleri harika
Güncelleme yazılım herşeyi kendi hallediyor önemli olan internet olsun af etmiyor
Dokunmatik çok hassas büyüteç ile.dokunmadan harfler üzerinde kaydırarak yazabiliyorsunuz
Media player ister yükleyin ister yüklemeyin sıkıntı yok
Ses biraz orta seviyede
Hafıza kartı seçiminizi iyi yapın ben 32 gb sandisk 10 ultra.kullanıyorum
Z2 tavsiye etmem arada.hiç bir fark yok zaten yakın zamanda da 2k compacta da.düşecektir yüklersiz. beklemeniz gerekiyor
Kasmaya gerek yok alın derim 16 senedir cep telefonu kullanıyorum sony çok farklı zaten aldıktan sonra başka telefon kullanmayacaksınız

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar ben iki.aydır kullanıyorum sorun yok gittigidiyor dan 1379 lira verdim bilgisayarımdan daha hızlı boşuna 2000 lira vermeyin alın zaten onlarda alıp bandrol çakıp gagalıyorlar.
Aldıktan sonra anlarsınız cihazı her şeyi mükemmel..
Samsung S5 den üstün özellikleri Var sorun olmaz diyorum ama değiştirmelik almayın zaten bu özellikte bir.telefon Sizi 3 yada 4. Sene idare fazlasıyla eder.Cihaz donmuyor navitel gps indirin çok hızlı birbirini tamamlıyor
Oyunlarda.kasılma yok boyut fazla olsa bile
Kamera renkleri harika
Güncelleme yazılım herşeyi kendi hallediyor önemli olan internet olsun af etmiyor
Dokunmatik çok hassas büyüteç ile.dokunmadan harfler üzerinde kaydırarak yazabiliyorsunuz
Media player ister yükleyin ister yüklemeyin sıkıntı yok
Ses biraz orta seviyede
Hafıza kartı seçiminizi iyi yapın ben 32 gb sandisk 10 ultra.kullanıyorum
Z2 tavsiye etmem arada.hiç bir fark yok zaten yakın zamanda da 2k compacta da.düşecektir yüklersiz. beklemeniz gerekiyor
Kasmaya gerek yok alın derim 16 senedir cep telefonu kullanıyorum sony çok farklı zaten aldıktan sonra başka telefon kullanmayacaksınız
Arkada manyetik girişin orada açılma var mı dikkatlice bakar mısın?

mukoline

mukoline

Üye
Valla manyetik giriş dediğiniz sol ortada olan iki uç görümündeki parça diyorsanız ne olduğunu bilmiyorum.
Onların ne işe yaradığını da bilmiyorum onlar görünür durumda, açılma ile ne demek istediniz anlamadım

0MG90

0MG90

Üye
Valla manyetik giriş dediğiniz sol ortada olan iki uç görümündeki parça diyorsanız ne olduğunu bilmiyorum.
Onların ne işe yaradığını da bilmiyorum onlar görünür durumda, açılma ile ne demek istediniz anlamadım
Orası şarj işte. Manyetik kablo ile şarj edebilirsin. Sürekli usb kapağını açarak kapayarak orası kopar. Manyetik şarj dock u satılıyor onlardan al bence. Arka kapakta açılma var mı diyorum ben.

Üst Alt