teşekkürler tavsiyelerin için alırsan cihazı yorumlarını bekliyorum yani I phone alma taraftarı olmadığım için bu cihaza odaklandım...İthalatçı garantililer 2000 lira paralel ithalat olanlar 1300-1500 değişiyor. Aralarında fark yok, cihaz aynı cihaz yani. Fazladan para kazandırmam ben onlara. Paralel ithalat alıcam. Senin kararını bilemem.
Ben biraz geç alırımteşekkürler tavsiyelerin için alırsan cihazı yorumlarını bekliyorum yani I phone alma taraftarı olmadığım için bu cihaza odaklandım...
Nakit alıcam çünküResmi ithalatçılar fiyatı düşürmediği sürece bu cihaz zor satar Kesinlik yok iPhone 6'da ekran büyüyecek diye. Çıkınca göreceğiz.iPhone ekranı büyüttükten sonra küçük ekranlı cihaz yapmazsa. 6C gibi bir model daha mesela... Xperia'nın Compact serisi yürür, bence. @0MG90
Kesinlik yok iPhone 6'da ekran büyüyecek diye. Çıkınca göreceğiz.
Bence değil. Ne kadar sattığı malum.Büyümezse de sorun. Bence 2 farklı boyutta cihaza ihtiyaçları var. Bakalım...

Bence değil. Ne kadar sattığı malum.![]()

Bence değil. Ne kadar sattığı malum.![]()
Daha fazla da satabilir.![]()
Arkada manyetik girişin orada açılma var mı dikkatlice bakar mısın?Arkadaşlar ben iki.aydır kullanıyorum sorun yok gittigidiyor dan 1379 lira verdim bilgisayarımdan daha hızlı boşuna 2000 lira vermeyin alın zaten onlarda alıp bandrol çakıp gagalıyorlar.
Aldıktan sonra anlarsınız cihazı her şeyi mükemmel..
Samsung S5 den üstün özellikleri Var sorun olmaz diyorum ama değiştirmelik almayın zaten bu özellikte bir.telefon Sizi 3 yada 4. Sene idare fazlasıyla eder.Cihaz donmuyor navitel gps indirin çok hızlı birbirini tamamlıyor
Oyunlarda.kasılma yok boyut fazla olsa bile
Kamera renkleri harika
Güncelleme yazılım herşeyi kendi hallediyor önemli olan internet olsun af etmiyor
Dokunmatik çok hassas büyüteç ile.dokunmadan harfler üzerinde kaydırarak yazabiliyorsunuz
Media player ister yükleyin ister yüklemeyin sıkıntı yok
Ses biraz orta seviyede
Hafıza kartı seçiminizi iyi yapın ben 32 gb sandisk 10 ultra.kullanıyorum
Z2 tavsiye etmem arada.hiç bir fark yok zaten yakın zamanda da 2k compacta da.düşecektir yüklersiz. beklemeniz gerekiyor
Kasmaya gerek yok alın derim 16 senedir cep telefonu kullanıyorum sony çok farklı zaten aldıktan sonra başka telefon kullanmayacaksınız
Orası şarj işte. Manyetik kablo ile şarj edebilirsin. Sürekli usb kapağını açarak kapayarak orası kopar. Manyetik şarj dock u satılıyor onlardan al bence. Arka kapakta açılma var mı diyorum ben.Valla manyetik giriş dediğiniz sol ortada olan iki uç görümündeki parça diyorsanız ne olduğunu bilmiyorum.
Onların ne işe yaradığını da bilmiyorum onlar görünür durumda, açılma ile ne demek istediniz anlamadım
Reis telefon aldınmıDaha fazla da satabilir.![]()