Öncelikle tartışma bazı gereksizlerin dışında seviyeyi düşürmeden sürmüş. Bu yüzden katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Hocam sizi buralarda yeni görüyorum düşüncelerimiz aynı ama burada sistemi eleştirmek için foruma girerseniz herkesi karşınıza almış oluyorsunuz çok garip. Ben ilk zamanlar Microsoft para falan mı ödüyor diye düşündüm baktım öyle bir durumda yok. Tavsiye doğruları yazıyorsunuz güzel ama dikkat edin turbo en az 15 defa banlandı
Öncelikle bu forumda Windows Phone platformunu eleştirdiği için birileri banlansa veya tüm forumu karşısına alsa şu anda Özgür ve Ben bütün forumun baş düşmanıydık. Hiçbirinizin bilmediği aklına bile gelmediği sorunları burada açıkladık. Koca bir eksik listesi yaptık. Hem de herkesin gözüne sokarcasına üst konu olarak.
Banlanma konusuna gelince ;
Elimden geldiği kadar kimseyi rencide etmemeye çalışıyorum ama sabır da bir yere kadar. Hele bu konuyu foruma zarar verecek duruma getirenlere de hiç müsamaha göstermem.
Özel mesaj yoluyla suçunu kabul edip af dileyenler konulardaüyelerin önünde kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermesinler. Etik değerlere verdiğimiz önemden dolayı bazı şeyleri üyelerin gözü önünde paylamıyorsak sakın Ha sakın bunu bizim acziyetimiz olarak algılamayın aldanırsınız.
@TurboCall şimdi senin defalarca Banlanma sebebini buraya madde madde çıkartsam ve hiç birisinde bile doğruyu söylediğin için değil de forum kurallarına,forum düzen ve huzuruna aykırı davrandığın için banlandığın ortaya çıkarsa yine de verecek cevabın olacak mı?