CM 11'de H ve H+ Nasıl Kapatılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
CM 11'de H ve H+ Nasıl Kapatılır?
Arkadaşlar ülkemizde H ve H+ destekleyen çok az sayıda baz istasyonu var. O yüzden telefon sürekli 3G ve bunlar arasında gidip geliyor dolayısıyla hem telefonda ısınma yapıyor hemde şarjı çok fazla tüketiyor. CM 11 rom da bu H ve H+ yı kapatıp yalnız 3G olarak nasıl kullanabiliriz bilgisi olan varmı?Bilgisi olan yokmu? Şu sorunu çözebilirsek bataryamızın ömrünü uzatabiliriz.

turkishield

turkishield

Üye
bu özelliği yeni kullandığım romda farkettim.
her romda yok sanırım
daha doğrusu kernelle ilgili bi olay..hani şu renk kalibrasyonu var ya o ayar gibi h ve h+ geçiş ayarı koyuyorlar son çıkan romlara CMde yok sanırım
3G speed hack diye geçiyor.
ekran görüntüsünde gösterdim kendi telefonumdan

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
bu özelliği yeni kullandığım romda farkettim.
her romda yok sanırım
daha doğrusu kernelle ilgili bi olay..hani şu renk kalibrasyonu var ya o ayar gibi h ve h+ geçiş ayarı koyuyorlar son çıkan romlara CMde yok sanırım
3G speed hack diye geçiyor.
ekran görüntüsünde gösterdim kendi telefonumdan
Yani kardes bu romda yalniz 3g yi kullanmanin yolu yokmu?

turkishield

turkishield

Üye
maalesef destekleyen rom bulmalısın kardeşim :)
CM basit kullanıcılar için o yüzden o kadar ayrıntılı şeyler düşünmezler..profesyonelim diyorsan daha çok kişiselleştirebilen romları kullan derim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
maalesef destekleyen rom bulmalısın kardeşim :)
CM basit kullanıcılar için o yüzden o kadar ayrıntılı şeyler düşünmezler..profesyonelim diyorsan daha çok kişiselleştirebilen romları kullan derim
Benim cihaza gore baska rom nerden bulabilirim ki cok aradim ancak yok

Invoke

Invoke

Üye
Mümkün değil. Bunlar aynı teknoloji kullanıyorlar, diye biliyorum. 3G(3G,H,H+) ile 2G(GPRS,Edge) arasında sınırlayabilirsin ama h ya da h+ yerine yalnızca 3g olarak sınırlayamazsın.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Mümkün değil. Bunlar aynı teknoloji kullanıyorlar, diye biliyorum. 3G(3G,H,H+) ile 2G(GPRS,Edge) arasında sınırlayabilirsin ama h ya da h+ yerine yalnızca 3g olarak sınırlayamazsın.
Google'da araştır bununla ilgili bir sürü video var. Telefonun üst kısmında H simgesi yerine 3G yazısı geliyor ve sadece 3G yi kullanıyor.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
3 sne once vdf945 vardı bnde yalnız 2g oluyordu 2g,3g oluyodu sadede 3g oluyomudu hatırlamıyom

Invoke

Invoke

Üye
Google'da araştır bununla ilgili bir sürü video var. Telefonun üst kısmında H simgesi yerine 3G yazısı geliyor ve sadece 3G yi kullanıyor.

Videonun altında açıklaması yok mu? At videoyu bakalım madem.

Invoke

Invoke

Üye
E adamın yaptığını yapınca olmuyor mu?Adamın yazdığı kod her cihazda geçerli değilmiş ve zaten kapanınca tekrar eski haline dönüyor. Onun dışında aradım ama bulamadım bir şeyler. Genelde dediğimi yazmışlar. Bulan olursa böyle bir şey paylaşsın buradan merak ettim. :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
E adamın yaptığını yapınca olmuyor mu?Adamın yazdığı kod her cihazda geçerli değilmiş ve zaten kapanınca tekrar eski haline dönüyor. Onun dışında aradım ama bulamadım bir şeyler. Genelde dediğimi yazmışlar. Bulan olursa böyle bir şey paylaşsın buradan merak ettim. :D
Benim telefonda bu kodla değil başka bir kodla oluyor ancak videoda ki çıkan menüden farklı. Bir sürü seçenek çıkıyor LTE ye varıncaya kadar. Ancak sadece 3G bir türlü olmuyor.

mr.bell

Üye
Bu kod hangi cihazlarda çalışıyormuş

asgz

asgz

Üye
İnternet speed master uygulamasını yükleyin ve 3g yi optimize edin bağlantı yavaşlığı sorununuz ortadan kalkar

mntsfth

mntsfth

Kapalı Hesap
İnternet speed master uygulamasını yükleyin ve 3g yi optimize edin bağlantı yavaşlığı sorununuz ortadan kalkar

bu mu ?

Üst Alt