yöneticiler karar verir başta olması saçma olur sonradan olması iyidirKonularda yeni mesajlar hep sonlarda oluyor buda sayfa atlamanıza zorluyo bunun tersi yeni mesajlar basta gözükse olmazmı...

yeni cihaza geçersen kolaylaşıryok zor oluyo ole mobild yeni msjları gormek icın bı yeniliyn yeni sayfa acılmıs bide ona gir

yo ikidebir sayfa gececegine yeni mesaj ilk sayfada gorunse bi yenilememize bakar sayfayıİlk mesajı görmek için yine aynı şeyi yapacaksın o zaman
Hiç gerek yok.![]()

Bekleyelim görelim o halde.yo ikidebir sayfa gececegine yeni mesaj ilk sayfada gorunse bi yenilememize bakar sayfayı![]()
Opera mini kullananlar ne cektigimi daha iyi anlarlar.Bekleyelim görelim o halde.
doğrudurda hocam artık bi htc yada sony yakışır üyelereOpera mini kullananlar ne cektigimi daha iyi anlarlar.

Para para paradoğrudurda hocam artık bi htc yada sony yakışır üyelere![]()
![]()

Kullanıyorum.Opera mini kullananlar ne cektigimi daha iyi anlarlar.
bende kullanıyorum sıkıntı yokKullanıyorum.

alırsın bizde zamanında ace kullanıyoduk sonunda sony i buldukPara para para![]()
ama benim icin var ne internet adam akıllı cekiyo ne telefon ii sayfayı bi yeniliyom yeni sayfa acılmıs bide ona girbende kullanıyorum sıkıntı yok![]()

Konuyu o yüzden açtı zaten.Yöneticilere bi söyle
¯\_(ツ)_/¯ ಠ_ಠ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ಥ⌣ಥ