Öneri mesaj düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu gösterimleri linke tıklandığında okunmayan ilk mesajı gösterecek şekilde ayarlanmıştır. Linke tıklanınca konudaki son mesaja gidilmesi konu takibi açısından sizler için daha zor olacaktır. Eğer konudaki son mesaja gitmek istiyorsanız konu linki yerine linkin altındaki sayfa numarasına tıklamanız yeterli.

Sitemizin Opera mini için özel bir tasarımı var. Onu kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer kullanmanıza rağmen memnun olmadığınız noktalar varsa aşağıdaki linke tıklayarak konuda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Opera Mini sürümü artık devrede - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

Ozan

Ozan

Admin
Konularda yeni mesajlar hep sonlarda oluyor buda sayfa atlamanıza zorluyo bunun tersi yeni mesajlar basta gözükse olmazmı...
Forum alıskanlığı sahibi olanlarda mesajların sıralaması bu sekilde gözlemlenmesi beklenir yani forumlarda gezme alıskanlıgına sahipseniz, şu anki standart kabul edilmiş (ilk mesaj basta, son mesaj sonra) özelliği olması gereken sıraladır. Aksi tüm düzeni bozar, kesinlikle düşünmüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Forum alıskanlığı sahibi olanlarda mesajların sıralaması bu sekilde gözlemlenmesi beklenir yani forumlarda gezme alıskanlıgına sahipseniz, şu anki standart kabul edilmiş (ilk mesaj basta, son mesaj sonra) özelliği olması gereken sıraladır. Aksi tüm düzeni bozar, kesinlikle düşünmüyoruz.
Tamam siz nerderseniz o site sizin ...

NEXUS

NEXUS

Üye
Bence öle değilde isteyen o şekilde yapabilsin sonuçta şuanki düzeni sevenler var (benim gibi) fakat öbür düzenide sevecek elbet vardır bu yüzden bunu isteyen eski düzendeki isteyen verdiğin önrideki gibi yapsın :)

Ozan

Ozan

Admin
Tamam siz nerderseniz o site sizin ...
Site benim gibi bir yaklasimim olmadigini tum uyeler bilir, genel kullanim kolayligindan ve aliskanliklardan bahsederek onerini degerlendirmistim.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Üst Alt