ooo fena dissJoker kimseye anlatmadan gelsin birde
Uluslar arasi çalis rapta fabrikadan halka
Satis rekoru kirdi kampanya gir taksitle tanka
Biktim dandik adamlardan artistlik yapanlardan
Alttan alamam artik defterin dürüldü kanka
Sailfish teması çıkmadı mı daha simbianaDava acıyom apple samsunga actıgı davadan![]()
Dede gaza getirme sendeSözlerin telif ücretlerini alalım![]()
Burda allameye gider yapıyor benceooo fena diss

Dur belki aramızda anlaşırızDava acıyom apple samsunga actıgı davadan![]()

boswer yakında symbiana sırtımı donmek zorunda kalcam ama bunu unutmamSailfish teması çıkmadı mı daha simbiana
Dede gaza getirme sende![]()
Anlaşırız bencedeDur belki aramızda anlaşırız![]()

sagoya dis atmak kolay degil adam bi sarkısında 4kişiye dis atıyokuşkusuz en iyi diss sagopa ya atılmışdır mode xl tarafından yazdığım sözde mode xl ye aittir
sagoya dis atmak kolay degil adam bi sarkısında 4kişiye dis atıyokuşkusuz en iyi diss sagopa ya atılmışdır mode xl tarafından yazdığım sözde mode xl ye aittir
Symbianı hortlatacaktık haniboswer yakında symbiana sırtımı donmek zorunda kalcam ama bunu unutmam
Symbian candır gerisi patlıcan![]()

Bana verin hem hortlatırım hemde pırtlatırımSymbianı hortlatacaktık hani![]()

milleti tehdit ediyor diye biliyorum o yüzden herkez diss atıyorsagoya dis atmak kolay degil adam bi sarkısında 4kişiye dis atıyo
sagoya dis atmak kolay degil adam bi sarkısında 4kişiye dis atıyo

@safak45x ne dersin anlaşır mıyız?Hiphop komada bana laf yapçak son adamdin
Zor olan sey artik tam 5 sigara tek bir molada
Ve ben kaçar genç ve diri vucütlar ara ara uğrarım ben
Anlaşırız bencede
Anlaşmak candır gerisini sallayacan![]()

arşivini nete yüklede indiriyimErotizmayı diyosan o var zaten benim arşive ishak benim arşiv bayağı sağlamdır
Bana verin hem hortlatırım hemde pırtlatırım![]()
Anlaştık bile@safak45x ne dersin anlaşır mıyız?![]()

Ah ne hayalerle aldi su nokia 500 eskidn 5800 kulanırdm cok hosuma gidiyoduSymbianı hortlatacaktık hani![]()
Aman 0.58 upload hızıyla 3.56gb arşivi yüklemek kaç gün alır biliyon muarşivini nete yüklede indiriyim

N8 alAh ne hayalerle aldi su nokia 500 eskidn 5800 kulanırdm cok hosuma gidiyodu

simdi dede surda 10sene omrun kaldı senın paraya ihtiyacn olmaz ben gencım o yuzdn paranın %99.9 benım@safak45x ne dersin anlaşır mıyız?![]()
Hayır kabul etmiyorumsimdi dede surda 10sene omrun kaldı senın paraya ihtiyacn olmaz ben gencım o yuzdn paranın %99.9 benım

Üle sizi mahkemelere vericem rüşvet teklif ediyorlarsimdi dede surda 10sene omrun kaldı senın paraya ihtiyacn olmaz ben gencım o yuzdn paranın %99.9 benım