Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben gidicem üle sıkıldım bide nightmare hala burda :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
he sonra elalemin telefnlar yurumeye baslasn bizimki bi ınternete giremiyo
Abi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorum :)Bence küçük telefonla uğraşması daha zevkli :)

@Safak

@Safak

Üye
Abi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorum :)
n9 al hacker olursun android yapcm die

ishak388

ishak388

Üye
sabah ezanı okunuyor kayseride :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
n9 al hacker olursun android yapcm die
Bulsam alırım valla android de yaparım yeterki sürücüler olsun :) Birde adama akılı ekip kurdun mu off :) neler yapılır n9 yeniden doğar ne güzel hayal kuruyom demi :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Üle bana niye sormuyon :( biteh ihtiyar zati :( :(

ishak388

ishak388

Üye
samsung wavelere kitkat bile yükleniyor belki symbianada olabilir

@Safak

@Safak

Üye
Bulsam alırım valla android de yaparım yeterki sürücüler olsun :) Birde adama akılı ekip kurdun mu off :) neler yapılır n9 yeniden doğar ne güzel hayal kuruyom demi :)
aynen nokia kadar salak bi telefn ureticisit gormedm

XstaylaX

Üye
Abi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorum :)Bence küçük telefonla uğraşması daha zevkli :)
sen note 3 ü ver bana ben sana 2 tane ace vrem

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
sen note 3 ü ver bana ben sana 2 tane ace vrem
Evde var zaten :D Note3 sıkıldım valla ya galaksi ays geçiş yapıcam zaten egzersiz olsun unutmayam diye o da formundan düşmesin diye 2-3 rom atıp stock atıyom sonra :D
samsung wavelere kitkat bile yükleniyor belki symbianada olabilir
Kitkat mı ? Vay be benim ays bile cm9 da kaldı wave nin donanımı yüksek mi galaksi ays dan

ishak388

ishak388

Üye
Evde var zaten :D Note3 sıkıldım valla ya galaksi ays geçiş yapıcam zaten egzersiz olsun unutmayam diye o da formundan düşmesin diye 2-3 rom atıp stock atıyom sonra :D
Kitkat mı ? Vay be benim ays bile cm9 da kaldı wave nin donanımı yüksek mi galaksi ays dan
bilemiyorum ama wave 2 de gördüm arkadaşda bana yükle falan diyordu gerçekmiş videosunu izledim

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bilgisayarda güzel olmuyor android beğenmedim geçen onuda denedim tavsiye edilir çok garip bi duygu

@Safak

@Safak

Üye
gl bn sana nokia 500 verem symbıan daha bı ugrastırıcı

Üst Alt