@Safak
Üye
he sonra elalemin telefnlar yurumeye baslasn bizimki bi ınternete giremiyo
he sonra elalemin telefnlar yurumeye baslasn bizimki bi ınternete giremiyo
dede bak karlı is %0.01=00000000000001 guzel para al cekilHayır kabul etmiyorum![]()

Abi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorumhe sonra elalemin telefnlar yurumeye baslasn bizimki bi ınternete giremiyo
Bence küçük telefonla uğraşması daha zevkli 
n9 al hacker olursun android yapcm dieAbi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorum![]()
Bulsam alırım valla android de yaparım yeterki sürücüler olsunn9 al hacker olursun android yapcm die
Birde adama akılı ekip kurdun mu off
neler yapılır n9 yeniden doğar ne güzel hayal kuruyom demi 
İnternete giriyor behe sonra elalemin telefnlar yurumeye baslasn bizimki bi ınternete giremiyo

aynen nokia kadar salak bi telefn ureticisit gormedmBulsam alırım valla android de yaparım yeterki sürücüler olsunBirde adama akılı ekip kurdun mu off
neler yapılır n9 yeniden doğar ne güzel hayal kuruyom demi
![]()
sen note 3 ü ver bana ben sana 2 tane ace vremAbi telefona takma ya bu kadar başta bende çok taktım kafayı şimdi çok ciddi diyorum ays ı özlüyorum onun sorunlarını çözerken bişeler bişeler öğreniyodum şimdi note 3 root bile atamıyorumBence küçük telefonla uğraşması daha zevkli
![]()
Linkleri MaxiCep'ten verseydin daha iyi olurdu.@İhtiyar007 Çoklu Paylaşım - Nokia 500 İcin Oyunlar Güncellenecektir... - MaxiCep konum nasıl olmus
yok konudan sapmasın die adinı kulandımÜle bana niye sormuyonbiteh ihtiyar zati
![]()
![]()
ya okusan mesajlari anlarsnLinkleri MaxiCep'ten verseydin daha iyi olurdu.
Evde var zatensen note 3 ü ver bana ben sana 2 tane ace vrem
Note3 sıkıldım valla ya galaksi ays geçiş yapıcam zaten egzersiz olsun unutmayam diye o da formundan düşmesin diye 2-3 rom atıp stock atıyom sonra
Kitkat mı ? Vay be benim ays bile cm9 da kaldı wave nin donanımı yüksek mi galaksi ays dansamsung wavelere kitkat bile yükleniyor belki symbianada olabilir
Olmayan oyunlar var demişsin.yok konudan sapmasın die adinı kulandım
ya okusan mesajlari anlarsn

bilemiyorum ama wave 2 de gördüm arkadaşda bana yükle falan diyordu gerçekmiş videosunu izledimEvde var zatenNote3 sıkıldım valla ya galaksi ays geçiş yapıcam zaten egzersiz olsun unutmayam diye o da formundan düşmesin diye 2-3 rom atıp stock atıyom sonra
Kitkat mı ? Vay be benim ays bile cm9 da kaldı wave nin donanımı yüksek mi galaksi ays dan
gl bn sana nokia 500 verem symbıan daha bı ugrastırıcıEvde var zatenNote3 sıkıldım valla ya galaksi ays geçiş yapıcam zaten egzersiz olsun unutmayam diye o da formundan düşmesin diye 2-3 rom atıp stock atıyom sonra
Kitkat mı ? Vay be benim ays bile cm9 da kaldı wave nin donanımı yüksek mi galaksi ays dan