LG G2 Ekranında sarılık oluştu

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Ben pazartesi servise elden verecem inşallah yarım saatte aksilik çıkmazsa değiştirip verecekler.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ekran değiştirince sorun düzeliyor mu kesin olarak ?

mr.bell

Üye
Nexus 4de teknosadan mı alınmaydı?

Bilmiyorum, denemek lazım. G3 güzel olur. :eller:

Ama olmazsa da garantide sorunu çözüp cihazı temiz vermeleri lazım.
Bizde bir sorun çıkmadı çok şükür ama Nexus bu sağı solu belli olmaz.Olurda bir şey farkedersen G3'de çok fena olacağa benziyor:)

mr.bell

Üye
Düzelmiş sorun ama ileride tekrar eder mi, zaman gösterecek. :D

Bakalım... :D
Ekranda siyah renklerde köşeden parlama oluyorya o normalmiş içerdeki ledden oluyormuş ve düğme sallanmasıda normal karşılanıyormuş.Ama şöyle bir şey var sessiz bir ortamda video çekersen hışşır hışıır sesler geliyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
İnşallah tekrar eder ve iade hakkım doğar. :)
G3 e göz kirpiyorum...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. :)
Nexus 4 de sorun , G2 de sarılık sorunu...
Teknosa da LG beni karalisteye alacak anlasilan...:ehe

mr.bell

Üye
Yada kendileri affettirmek için bir güzellik yaparlar belki:)

Invoke

Invoke

Üye
Ekranda siyah renklerde köşeden parlama oluyorya o normalmiş içerdeki ledden oluyormuş ve düğme sallanmasıda normal karşılanıyormuş.Ama şöyle bir şey var sessiz bir ortamda video çekersen hışşır hışıır sesler geliyor.

Hacı düğme de öyle acayip bir sallanma yok zaten. Bence gayet normal bir düğme. Şuan ortam çok sessiz video çekeyim, bakalım. =P

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
G3 tanitilsin bakakalim önümüzdeki hafta. :)
Ona göre bir ayar çekeceğim bende. :ehe

mr.bell

Üye
Hacı düğme de öyle acayip bir sallanma yok zaten. Bence gayet normal bir düğme. Şuan ortam çok sessiz video çekeyim, bakalım. =P
Genel olarak her cihazda varmış.Yazılımsal diyen var donanımsal diyen var,birde sen bak yorumunu bekliyorum merakla.

Invoke

Invoke

Üye
He la, var biraz. Bunun konusu var xda'de mic. fixlemek için, bu sorunla alakalı olsa gerek, küçük bir ayar yapmış adam. CM'de çalışmıyor daha da beter ediyor, stock/pa ve diğer aosp romlarda çalışıyor olması lazım. Altta güzel yorumlar vardı.Yanlış hatırlıyormuşum, pa için değilmiş. PA'da işe yarar mı bilmiyorum. Sen PA'da denedin aynı hışırtıyı aldın mı? @mr.bell

mr.bell

Üye
He la, var biraz. Bunun konusu var xda'de mic. fixlemek için, bu sorunla alakalı olsa gerek, küçük bir ayar yapmış adam. CM'de çalışmıyor daha da beter ediyor, stock/pa ve diğer aosp romlarda çalışıyor olması lazım. Altta güzel yorumlar vardı.Yanlış hatırlıyormuşum, pa için değilmiş. PA'da işe yarar mı bilmiyorum. Sen PA'da denedin aynı hışırtıyı aldın mı? @mr.bell
Az önce tekrar denedim Paranoiddede mevcut,bir düzelme yok.Sanırım @DiaBLoS da benzer bir sorundan vermişti Nexus'u.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
Invoke

Invoke

Üye

Konusu burada. PA için çalışmıyor, ileriki sayfalarda yazıyor, çalışmadığı adamlar denemiş. =P

Neyse bu konuyu daha fazla dağıtmadan, kaçalım. :D
Az önce tekrar denedim Paranoiddede mevcut,bir düzelme yok.Sanırım @DiaBLoS da benzer bir sorundan vermişti Nexus'u.

Pek benzer sayılmaz, onun sorunları daha büyüktü. :D Nexus 4'ü zaten ki nexus 4 kamerası 5'in yanında halt etmiş. :D

mr.bell

Üye

Konusu burada. PA için çalışmıyor, ileriki sayfalarda yazıyor, çalışmadığı adamlar denemiş. =P

Neyse bu konuyu daha fazla dağıtmadan, kaçalım. :D

Pek benzer sayılmaz, onun sorunları daha büyüktü. :D Nexus 4'ü zaten ki nexus 4 kamerası 5'in yanında halt etmiş. :D
Ben kaçtım bile:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
G3 16 mp mi olacak yoksa 13 mü?
Kesin olarak bu belli mi arkadaşlar. ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bomba patlayabilir. :)