Bizde bir sorun çıkmadı çok şükür ama Nexus bu sağı solu belli olmaz.Olurda bir şey farkedersen G3'de çok fena olacağa benziyorNexus 4de teknosadan mı alınmaydı?
Bilmiyorum, denemek lazım. G3 güzel olur.
Ama olmazsa da garantide sorunu çözüp cihazı temiz vermeleri lazım.

Ekran değiştirince sorun düzeliyor mu kesin olarak ?

Bizde bir sorun çıkmadı çok şükür ama Nexus bu sağı solu belli olmaz.Olurda bir şey farkedersen G3'de çok fena olacağa benziyor![]()

Ekranda siyah renklerde köşeden parlama oluyorya o normalmiş içerdeki ledden oluyormuş ve düğme sallanmasıda normal karşılanıyormuş.Ama şöyle bir şey var sessiz bir ortamda video çekersen hışşır hışıır sesler geliyor.Düzelmiş sorun ama ileride tekrar eder mi, zaman gösterecek.
Bakalım...![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunİnşallah tekrar eder ve iade hakkım doğar.
G3 e göz kirpiyorum...

Ekranda siyah renklerde köşeden parlama oluyorya o normalmiş içerdeki ledden oluyormuş ve düğme sallanmasıda normal karşılanıyormuş.Ama şöyle bir şey var sessiz bir ortamda video çekersen hışşır hışıır sesler geliyor.
Genel olarak her cihazda varmış.Yazılımsal diyen var donanımsal diyen var,birde sen bak yorumunu bekliyorum merakla.Hacı düğme de öyle acayip bir sallanma yok zaten. Bence gayet normal bir düğme. Şuan ortam çok sessiz video çekeyim, bakalım. =P
Az önce tekrar denedim Paranoiddede mevcut,bir düzelme yok.Sanırım @DiaBLoS da benzer bir sorundan vermişti Nexus'u.He la, var biraz. Bunun konusu var xda'de mic. fixlemek için, bu sorunla alakalı olsa gerek, küçük bir ayar yapmış adam. CM'de çalışmıyor daha da beter ediyor, stock/pa ve diğer aosp romlarda çalışıyor olması lazım. Altta güzel yorumlar vardı.Yanlış hatırlıyormuşum, pa için değilmiş. PA'da işe yarar mı bilmiyorum. Sen PA'da denedin aynı hışırtıyı aldın mı? @mr.bell
Az önce tekrar denedim Paranoiddede mevcut,bir düzelme yok.Sanırım @DiaBLoS da benzer bir sorundan vermişti Nexus'u.
Nexus 4'ü zaten ki nexus 4 kamerası 5'in yanında halt etmiş. 
Ben kaçtım bileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konusu burada. PA için çalışmıyor, ileriki sayfalarda yazıyor, çalışmadığı adamlar denemiş. =P
Neyse bu konuyu daha fazla dağıtmadan, kaçalım.
Pek benzer sayılmaz, onun sorunları daha büyüktü.Nexus 4'ü zaten ki nexus 4 kamerası 5'in yanında halt etmiş.
![]()

Gözünü diktin G3 ' eG3 16 mp mi olacak yoksa 13 mü?
Kesin olarak bu belli mi arkadaşlar. ?