Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
5dk internette wifi ile gezince,yazı yazınca % kaç gidiyor sende

Çırak ile gönderildibişey daha dikkatimi çekti.
maxicep uygulamasıda çok harcıyormuş

Bende sorun yok şarj su gibi gitmiyor

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arka planda whatsap,wiber,face messenger,skype,bing hava açık bıraktım abim.time title silikti.6 saatte %2 gitmiş.wifi ,3g açık herzamanki gibi.
Time title sömürüyormuş meğer.
Bide clock hubu deneyeyim bakalım

Çırak ile gönderildi
Time title ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar çok kafanıza takıyorsunuz telefon bu kullandıkça şarjınız gidecek elbette .Fazla anormallik varsa eğer çözümlere bakmaya çalışın.Sistem oturmuş bi sistem değil normal bence böyle gitmesi mesela hiç kullanmadığım 5 saatte %10 gitti ama yarım saat kullanayım daha fazla gidiyor.Eğer şarj sorununuz varsa batarya kalibrasyonu yapınız işinize yarar.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bak zaten teleofnun bataryası 2 gün gitsin diye 3310 gibi kullanıyorum. arka plandaki HERŞEY kapalı. Galanceden tut çift tıklama, aklına gelebilecek her şey kapalı. güncellemeden önce 2 gün gidiyordu diyelim, şimdi bir buçuk gün gidiyor. güncellemeden önce kullanımım her şey aynıydı, güncelledikten sonrada aynı. sadece batarya performansı düştü.

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah Allah.
benim telin ayrıcalığı neyarım saat oyun oynayınca kaç oluyor.benimki %20 küsürlere düşüyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Allah Allah.
benim telin ayrıcalığı neyarım saat oyun oynayınca kaç oluyor.benimki %20 küsürlere düşüyor
Hocam kullandığın şeylere göre % oranlarındaki azalma farklılık gösterir.Elbet oyunlar şarjı daha çabuk bitiriyor.Yani bir oyunla bir programı bir tutmayın.Yada oyunla günlük kullanımı(sms,telefonla görüşmek gibi)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
YkPkY

YkPkY

Üye
Hocam kullandığın şeylere göre % oranlarındaki azalma farklılık gösterir.Elbet oyunlar şarjı daha çabuk bitiriyor.Yani bir oyunla bir programı bir tutmayın.Yada oyunla günlük kullanımı(sms,telefonla görüşmek gibi)

Orosı öyle,bişey dediğim yok.abartı düşmesini sizlerle kıyaslıyorum.yarım saat bi oyun %70 harcarmı?

Çırak ile gönderildi

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ne o
Orosı öyle,bişey dediğim yok.abartı düşmesini sizlerle kıyaslıyorum.yarım saat bi oyun %70 harcarmı?

Çırak ile gönderildi
ne oynadığına bağlı ben gta san full ayarlarda oynarsam 1 sate benimde pil bitiyo

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye

Çırak ile gönderildi
Gider tabi :) oynadığın oyuna bağlı bir şey bu :) ama bazen de uygulamaların kararsızlıkları yüzünden de çabuk bitebilir şarjın

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

tgoksen1

Üye
yeni nesil hangi telefon dayanıyor ki :D Enınde sonunda bıtecek yani:d:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
yeni nesil hangi telefon dayanıyor ki :D Enınde sonunda bıtecek yani:d:
Bir gün gelecek yenilenebilir enerji tarzı bir şey yapılacak kullandıkça telefonun bataryası iyice dolacak. ama beş sene , ama on sene. Bu mutlaka gelecek ve bence Apple öncü olacak.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
dakamon

dakamon

Üye

Çırak ile gönderildi
Gider tabi :) oynadığın oyuna bağlı bir şey bu :) ama bazen de uygulamaların kararsızlıkları yüzünden de çabuk bitebilir şarjın

YkPkY

YkPkY

Üye
3 tane güneş paneli aldım küçük.onu kılıfa uyarlıycam bakalım nasıl olacak

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve ceza87
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Çırak ile gönderildi

Akımını filan ayarlayabilirsen olabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Şu an tek mantıklı olan telefona güneş enerjisi hücreleriyle kaplamak ve güneş ışığından enerji üretmesi ama koca evin çatısına koyuyorsun çok verimli olmuyor telefonda ne kadar verimli olacak hiç bilmiyorum. Şu an için bence en mantıklı olan otobüsler duraklar metrolar okullar hastahaneler aklınıza gelen her yerde usb şarj yapabileceğimiz ücretsiz şarj noktaları olması lazım bence bu biraz sorunu hafifletebilir.
Akımını filan ayarlayabilirsen olabilir.

Çırak ile gönderildi
Şarj oluyor simgesi çıkartırsan ne mutlu sana :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia'nın ekran arkasında güneş enerji panelleri kullanarak ekranın güne enerji panellerinden beslenmesine yönelik bir çalışması vardı.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia'nın ekran arkasında güneş enerji panelleri kullanarak ekranın güne enerji panellerinden beslenmesine yönelik bir çalışması vardı.

Ewet nokianın yapmak istediği elastik güneş paneli.ama boyutları çok büyük,sırta falan yapıştırmak gerekiyor.çünkü cm kare başına düşen panelin ürettiği ma derecesi çok düşük,ama ben onu devamlı dışarda herdaim dolmaya odaklı yani telin her dışarda olduğunda enerji toplamasını şarj etmesini düşünüyorum.cepte olduğu zaman fayda yok.
Yani bi 4cm kare panelle birkaç günde anca full şarj edebiliriz,oda devamlı dışarda durmak şartıyla.cihazlarımızın amper değerleri çok yüksek çünkü.
Yoksa benden önce çok kişi düşünmüştür illaki.
Amaç belirli ölçülerde daha fazla amper üretmek ama günümüz bataryaları buna ağır kanlı yaklaşıyor.
Öncelikle bataryada bi devrim yaratmamız gerekiyor.
Ama yaratanda yaşamıyor.
Önce kanunların değişmesi gerekiyor

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye
Tag Heuer bir cihazında kullanmıştı onu abi, normal cihazlarda olsa güzel olurdu.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt