zaoms
Üye
LUMİA 925 BEYAZ 16GB
Merhabalar arkadaşlar lumia 925 model telefonumu tamamen keyfi ve farklı modeller denemek için takas etmek istemekteyim.ilk amacım takas olsa da NAKİT FİYATI 800₺(daha indirim olmayacaktır satılmazsa kendim kullanırım memnunum. ) olmakla beraber takas fiyatı farklıdır. Yurtiçi garantili ve iğnesine kadar Full kutulu temiz bir cihaz. Hiçbir yazılımsal veya donanımsal sorunu bulunmamakta ve hiç servis yuzu görmedi.resimler için:
(duzgun kamera yoktu,pek detaylı değiller...)
Takaslayacağım cihazların kozmetik durumunun iyi olması tercih sebebidir. Cihazlar kutulu ve kesinlikle faturalı olmalıdır onceliğim lg optimus g olup bir sure Windows Phone a ara vermek için Nokia nın hiçbir modelini düşünmüyorum.İyi forumlar.He bu arada İstanbulda ikamet etmekteyim. Mail ile ulaşırsanız hızlı donuş yaparım:[email protected]Güncel,yeni takas cihazı eklendi.Up.G Pro ile takasa açık.Nexus 4 şle takas mevcut.Yok mu l925 isteyen
Çarşamba günü güncellemesiUpGuncell. .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(duzgun kamera yoktu,pek detaylı değiller...)
Takaslayacağım cihazların kozmetik durumunun iyi olması tercih sebebidir. Cihazlar kutulu ve kesinlikle faturalı olmalıdır onceliğim lg optimus g olup bir sure Windows Phone a ara vermek için Nokia nın hiçbir modelini düşünmüyorum.İyi forumlar.He bu arada İstanbulda ikamet etmekteyim. Mail ile ulaşırsanız hızlı donuş yaparım:[email protected]Güncel,yeni takas cihazı eklendi.Up.G Pro ile takasa açık.Nexus 4 şle takas mevcut.Yok mu l925 isteyen
Çarşamba günü güncellemesiUpGuncell. .
Son düzenleme:
cihazı kim görmeden alır ki
İndirime gidildi,resimler eklendi..