emz
Üye
Bana ne diye geldi o zaman? Sürüme bakıp yazıyorum hemen.
Telgrafla gönderildi.
9 unda güncellendi o amaBana ne diye geldi o zaman? Sürüme bakıp yazıyorum hemen.
Edit : Sürüm no : 2.5.3884.0
Telgrafla gönderildi.

9 unda güncellendi o ama![]()

Nokia Software Recovery Tools programını kullanabilirsin. Bu adresten indirebilirsin:merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız ben l920 kullanıyorum 8.1 güncelleme si yaptım güzel olmuş ama yeniden black güncelleme sini geri yuklemek için ne yap mam lazım teşekkürler
Evet, stabil bir güncelleme olarak gelecek.Biz on izleme kullananlarda asıl olan wp 8.1 güncelleme si geldinde bu güncelleme yi yapabilcezmi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hayır.OTG özelliği var mı 8.1 de ?
Bende bu konudan muzdaribim şarjı içiyor resmen.Wp 8.1 da batarya çabuk bitiyor bir gunu tamamlamıyor ne yapmamlazı arkadaşlar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Şu hata sanırım:Öncelikle şunu belirteyim ki 8.0 da olanlar 8.1 e güncellemesin sistemin bir sürü sıkıntısı var hazirana kadar bunları giderirler sabredin o zaman güncelleyin 8.0 da video izlediğim sitelerde şu an decoded hataları alıyorum ileri sardığımda bile hata veriyor benden söylemesi.Şu hataları alan var mı 887a0006 ve decode error
Bu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.Şu hata sanırım:
Şimdilik çözüm yok, Lumia Cyan ile düzeleceği söyleniyor.
Zaten video oynatmada bi sıkıntı var decoded errorda alıyorum 8.0 da bu sorunlar yoktu aşırı ısınma ve şarj sorunuda varBu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.
Dediklerinde sıkıntı yok dostum, anladım ne demek istediğini.Zaten video oynatmada bi sıkıntı var decoded errorda alıyorum 8.0 da bu sorunlar yoktu aşırı ısınma ve şarj sorunuda var