Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Whatsapp'ın mağazadan kaldırılmasına yönelik bilgisi olan var mı?

Serhan

Serhan

Üye
Turbo naptı yine :ehe
@papakudioflu @bulutsuzgece

kartal-78

Üye
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız ben l920 kullanıyorum 8.1 güncelleme si yaptım güzel olmuş ama yeniden black güncelleme sini geri yuklemek için ne yap mam lazım teşekkürler

beats

beats

Üye
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız ben l920 kullanıyorum 8.1 güncelleme si yaptım güzel olmuş ama yeniden black güncelleme sini geri yuklemek için ne yap mam lazım teşekkürler
Nokia Software Recovery Tools programını kullanabilirsin. Bu adresten indirebilirsin:

kartal-78

Üye
Biz on izleme kullananlarda asıl olan wp 8.1 güncelleme si geldinde bu güncelleme yi yapabilcezmi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Biz on izleme kullananlarda asıl olan wp 8.1 güncelleme si geldinde bu güncelleme yi yapabilcezmi

Evet, stabil bir güncelleme olarak gelecek.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
OTG özelliği var mı 8.1 de ?

kartal-78

Üye
Wp 8.1 da batarya çabuk bitiyor bir gunu tamamlamıyor ne yapmamlazı arkadaşlar

ellimin kori

ellimin kori

Üye

kartal-78

Üye
Tel sıfırlama yada hard soft reset atma bu jarj sorununu çozebilirmi yada başka yolu varmı

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Öncelikle şunu belirteyim ki 8.0 da olanlar 8.1 e güncellemesin sistemin bir sürü sıkıntısı var hazirana kadar bunları giderirler sabredin o zaman güncelleyin 8.0 da video izlediğim sitelerde şu an decoded hataları alıyorum ileri sardığımda bile hata veriyor benden söylemesi.Şu hataları alan var mı 887a0006 ve decode error

beats

beats

Üye
Öncelikle şunu belirteyim ki 8.0 da olanlar 8.1 e güncellemesin sistemin bir sürü sıkıntısı var hazirana kadar bunları giderirler sabredin o zaman güncelleyin 8.0 da video izlediğim sitelerde şu an decoded hataları alıyorum ileri sardığımda bile hata veriyor benden söylemesi.Şu hataları alan var mı 887a0006 ve decode error
Şu hata sanırım:

Şimdilik çözüm yok, Lumia Cyan ile düzeleceği söyleniyor.

PureFood

PureFood

Üye
Şu hata sanırım:

Şimdilik çözüm yok, Lumia Cyan ile düzeleceği söyleniyor.
Bu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.
Zaten video oynatmada bi sıkıntı var decoded errorda alıyorum 8.0 da bu sorunlar yoktu aşırı ısınma ve şarj sorunuda var

PureFood

PureFood

Üye

Üst Alt