Öneri Kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
İsvecte cok farkli degildir. Ayrica her yerde ayni mi bilmem ama iPhone Rusya ve Ukraynada daha ucuz Android telefonlara gore

• Beğen
Tepkiler: 22_reed

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Note 3 :oke:

{°≥°}

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi

isterdim ama büyük ihtimal ya note 3 gelecek yada iphoneböyle bir ihtimal var iiphone gelrse anneme verceğim hep bi iphone hayali kuruyordu dün konuştum dayıma söyle dedim kabul etmed ben belki konuşurum sonra iphone yi ona verirsem kedim Türkiye'den ya Lg g2 yada note 3 alacağım

0MG90

0MG90

Üye
isterdim ama büyük ihtimal ya note 3 gelecek yada iphoneböyle bir ihtimal var iiphone gelrse anneme verceğim hep bi iphone hayali kuruyordu dün konuştum dayıma söyle dedim kabul etmed ben belki konuşurum sonra iphone yi ona verirsem kedim Türkiye'den ya Lg g2 yada note 3 alacağım
İkisinide alma bence. Z2 bir başka. Ben olsam direk onu isterdim yani.

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
söylesem mi daha konuşmadım amailk başta bana iphone getirecekti şimdi dersem ya almışsa daha tam bi bilgim yok birgün aradığında konuşacam artık

0MG90

0MG90

Üye
söylesem mi daha konuşmadım amailk başta bana iphone getirecekti şimdi dersem ya almışsa daha tam bi bilgim yok birgün aradığında konuşacam artık
İlk önce aldınız mı diye sor. Bozulmasınlar.

• Beğen
22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce aldınız mı diye sor. Bozulmasınlar.

aynen haklısınız yaza doğru gelecekler ağustos başı o zamana kadar fiyatı düşer ama büyük bir ihtimal almamıştır diye düşünüyorum ağustosa kadar fiyat düşer demi ?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
aynen haklısınız yaza doğru gelecekler ağustos başı o zamana kadar fiyatı düşer ama büyük bir ihtimal almamıştır diye düşünüyorum ağustosa kadar fiyat düşer demi ?
Oradaki alışveriş merkezleri falan indirim yapabilirler. Onlara sorman lazım.

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
Oradaki alışveriş merkezleri falan indirim yapabilirler. Onlara sorman lazım.

şimdi birden sorsam adamın biraz tuhafına gider en iyi mesaj atıyım söylerim getirebilirse sony xperia z2 getirsin getimezse canı sağolsun yani zorla istemek olmaz sonuçta

ishak388

ishak388

Üye
z1 veya z2 benim favorim z1 tavsiye ederim yazmakla olmuyor bi elinize alıp yazın :bira:

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
Note 3'ün 4G'li versiyonu Snapdragon 800 kullanıyor.

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z2 yerine z1 istesem yada iphone gelirse Türkiye'den z1 alsam olmaz mı

0MG90

0MG90

Üye
Z1 in ekranı çok kötü ve çok kaba duruyor. Z2 daha iyi ona göre.

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
ishak388

ishak388

Üye
getirtme sorun olur o yüzden yoksa öyle ir sorun olmasaydı çoktandır istemiştim
z1 getirtir bak laf olarak yazmıyorum normal android cihazı değildir eline al kameradaki uygulamaları falan keşfet inanılmaz(üstelik 300 euro değerinde uygulama oyun)hediye ücretsiz indiriyosun :maxicep:

yeni tema sistemi çıktı acayip güzel temalar var her yönüyle harika bi cihaz zaten japon malı :) japonların çoğu şeyi çok sağlamdır :oke:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bana sorarsan tercihin ios olsun

0MG90

0MG90

Üye
Ya Z2 ya da 5s al.

• Beğen
Tepkiler: ishak388
Takipçi Satın Al

Üst Alt