Fazla yuvarlak kardeş daha bu kare olsaydı iyi olurdu :( Katılıyorum :oke:
İhtiyar007 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Fazla yuvarlak kardeş daha bu kare olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Sukut-u Hayal' Alıntı: Fazla yuvarlak kardeş daha bu kare olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
Baranbaris Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: Fazla yuvarlak kardeş daha bu kare olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi vallahi benim içime sindi ama öyle daha da iyi olabilirdi dediğiniz gibi
Sukut-u Hayal' Alıntı: Fazla yuvarlak kardeş daha bu kare olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Abi vallahi benim içime sindi ama öyle daha da iyi olabilirdi dediğiniz gibi
UpOneTR Üye Baranbaris' Alıntı: Abi vallahi benim içime sindi ama öyle daha da iyi olabilirdi dediğiniz gibi Genişletmek için tıkla ... Bende pazartesi aldım seninkine benziyo Elimde olsa kare alcaktim o zaman daha kalın olur dedi gözlükcü bende daha buyuk almak zorunda kaldim
Baranbaris' Alıntı: Abi vallahi benim içime sindi ama öyle daha da iyi olabilirdi dediğiniz gibi Genişletmek için tıkla ... Bende pazartesi aldım seninkine benziyo Elimde olsa kare alcaktim o zaman daha kalın olur dedi gözlükcü bende daha buyuk almak zorunda kaldim
Baranbaris Üye Konu Sahibi Benim gozlugum digerlerine gore farkli biraz parlak kaplama degil mat duruyo bu daha hos gosteriyo
İhtiyar007 Üye Baranbaris' Alıntı: Benim gozlugum digerlerine gore farkli biraz parlak kaplama degil mat duruyo bu daha hos gosteriyo Genişletmek için tıkla ... Aman at havanı
Baranbaris' Alıntı: Benim gozlugum digerlerine gore farkli biraz parlak kaplama degil mat duruyo bu daha hos gosteriyo Genişletmek için tıkla ... Aman at havanı
Baranbaris Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Aman at havanı Genişletmek için tıkla ... Tabikide hemen
ogzhnoTr Üye Çok yuvarlak biraz daha koşeli olsaymış ya Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Baranbaris Üye Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Çok yuvarlak biraz daha koşeli olsaymış ya Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Abi ozel istettim benim icin depodan getirdiler onu almasam ayip olurdu ama ben memnunum
ogzhnoTr' Alıntı: Çok yuvarlak biraz daha koşeli olsaymış ya Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Abi ozel istettim benim icin depodan getirdiler onu almasam ayip olurdu ama ben memnunum