Fakir miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Fakir miyim ?
Arkadaşlar veterinerlik 3.sınıfta okuyorum. Bir kız arkadaşım var bana göre dünyanın en güzel kızı ve ona çok değer veriyorum bir sorun yok evliliğe kadar yolumuz var. Ancak kafama takılan bir sorun var... Benim aylık gelirim 750₺ civarında ve bu paradan bana 500 kalıyor... 500 bana yetmiyor ben kendimi çok fakir hissediyorum daha ehliyetim yok bir bmw-mercedes istiyorum kyk dan çıkıp çok lüks bir dairede kalmak istiyorum. Kız arkadaşımın babası profesör annesi bir şirkette müdür... Güzel bir lojmanda kalıyorlar çok iyi maddi durumları ben zar zor 500 ayırabiliyorum her ay ve bu anca ayakta tutabiliyor beni. Ben fakir miyim yoksa gözüm neden bu kadar yükseklerde ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ozakin70

ozakin70

Üye
E daha okuyormuşsun dur bakalım bi mezun ol işini kur askerlik filan bi hallet demi yani ;) fakir de değilsin ayrıyeten senden daha az geliri olan kişilerden küfürü yeme de ;) yanlış anlama şaka yapıyorum iyisin iyi ;)

Invoke

Invoke

Üye
Fakirsin.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., VIP_TECH ve Dede
greenmile

greenmile

Üye
Bmw istiyosun ama ehliyetin yok işte bundan kaybediyorsun kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer, hançer ve Invoke
TurboCall

TurboCall

Üye
Ben evde oturarak çalışıyorum 1000lira kazanıyorum fakirmiyim ?

muhsin13

muhsin13

Üye
beceriksiz diyelim

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Şu okulu bitirip atansam 3000-3500 maaşla başlıyorum ama... Yine de insan kendini kötü hissediyor sanki çok kötü durumda kalacağım baba evinde oturacağım falan...

TurboCall

TurboCall

Üye

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sanki 2 çeşit yol var... 1. Olan bmw ye binersin güzel bir sitede güzel bir dairede oturursun erkek olursun eşini mutlu edersin bir karizman havan güzel bir maaşın olur ya da 2.hayat da iş falan tutturamazsın baba evinde oturursun çekirdek çitlersin ev işlerine yardım edersin baban çaktırmadan cüzdanına harçlık koyar falan... Türkiye de hayat böyle sanırım ben kendime orta yol göremiyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Meden Bmw? Neden Audi degil?

0MG90

0MG90

Üye
Bu konu ciddi mi yoksa kafa mı buluyor?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., said32 ve GDDR5

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok ciddiyim beyler... Şu anda nakit 1200₺ çıkar benden ama bakıyorum bu para çok az şaka gibi geliyor bana.. Bu para bir BMW m5in bir jeepin nin yıllık vergisi bile değil ve bu durum benim çok canımı sıkıyor çok kötü hissediyorum

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi güzel bir arabaya binmek varken güzel bir evde kalmak varken güzel eğlenceli bir hayat varken ben neden orta seviye bir arabaya bineyim ? Neden herhangi bir sokakta bir daire yaşayayım ? Neden bim den bile alışveriş yaparken ucuzunu arayayım ? Hayır bu durum bu risk sadece benim mi beynimi kemiriyor ?

ishak388

ishak388

Üye
Arkadaşlar veterinerlik 3.sınıfta okuyorum. Bir kız arkadaşım var bana göre dünyanın en güzel kızı ve ona çok değer veriyorum bir sorun yok evliliğe kadar yolumuz var. Ancak kafama takılan bir sorun var... Benim aylık gelirim 750₺ civarında ve bu paradan bana 500 kalıyor... 500 bana yetmiyor ben kendimi çok fakir hissediyorum daha ehliyetim yok bir bmw-mercedes istiyorum kyk dan çıkıp çok lüks bir dairede kalmak istiyorum. Kız arkadaşımın babası profesör annesi bir şirkette müdür... Güzel bir lojmanda kalıyorlar çok iyi maddi durumları ben zar zor 500 ayırabiliyorum her ay ve bu anca ayakta tutabiliyor beni. Ben fakir miyim yoksa gözüm neden bu kadar yükseklerde ?

doktor olursan arabada alırsın tahminim iyi bir hayatın olabilir :blush:

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye

Değerli arkadaşım hayatta en büyük zenginlik sağlıktır.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, Joker., said32 ve 3 diğerleri

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim biliyorum sağlıktır ama ilk defa böyle bir duyguya kapılıyorum inanın... Tmm emekçilere saygım var asgari ücret alıp aile besleyen de var çok saygılıyım onlara ama ben çok hep en iyisini istiyorum. 3000₺ bir plazma dikkatimi çekmiyor ama 10000₺ bir plazma beni kendine aşık ediyor. İşin kötüsü şu anda bunların hiç birini yapamam aylık bana kalan 500₺

ishak388

ishak388

Üye
Kardeşim biliyorum sağlıktır ama ilk defa böyle bir duyguya kapılıyorum inanın... Tmm emekçilere saygım var asgari ücret alıp aile besleyen de var çok saygılıyım onlara ama ben çok hep en iyisini istiyorum. 3000₺ bir plazma dikkatimi çekmiyor ama 10000₺ bir plazma beni kendine aşık ediyor. İşin kötüsü şu anda bunların hiç birini yapamam aylık bana kalan 500₺

bunada şükür demeli :oke:

greenmile

greenmile

Üye
Öğrencisin ve böyle hayaller kuruyosun bu kafayla gidersen dayak yersin benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, said32, ishak388 ve 1 kişi daha
Enes

Enes

Üye
fakirsin ama para yönünden değil :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, paşa06.40, Samedbeyy ve 5 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...