Fakir miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by-pegasus

Üye
bos ver bmw yi oku sen oku
baktin bmw alamazsan guzel bi araba alirsin mod yaparsin :)

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu geyiğe sarmış.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Dede

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hayalimde ki araba BMW M7... Kız arkadaşına gösterdim "aaa bu amcamın arabası..." dedi ve bunu bana kanıtladı amcasının BMW M7 arabası var. Bir arkadaşın babası arıcılıkla uğraşıyor yıllık 50 bin kazanıyorlar arkadaşım yemek bursundan yararlanıp ücretsiz yemek yiyor... Bu yaz sıfır Mercedes C180 alacaklar. Acaba benim çevrem mi çok zengin ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar hayalimde ki araba BMW M7... Kız arkadaşına gösterdim "aaa bu amcamın arabası..." dedi ve bunu bana kanıtladı amcasının BMW M7 arabası var. Bir arkadaşın babası arıcılıkla uğraşıyor yıllık 50 bin kazanıyorlar arkadaşım yemek bursundan yararlanıp ücretsiz yemek yiyor... Bu yaz sıfır Mercedes C180 alacaklar. Acaba benim çevrem mi çok zengin ?

Hadi buyur. :D

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi

:D arkadaşım bak şimdi benim hatunun dedesi vefat etti mirastan onların payına 500 bin lira para kaldı ihtiyaçları olmadığı için bu parayı almadılar. Ben ne yapabilirim nasıl milyoner olabilirim düşünüyorum düşünüyorum yok... Milyoner olmam lazım

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
:D arkadaşım bak şimdi benim hatunun dedesi vefat etti mirastan onların payına 500 bin lira para kaldı ihtiyaçları olmadığı için bu parayı almadılar. Ben ne yapabilirim nasıl milyoner olabilirim düşünüyorum düşünüyorum yok... Milyoner olmam lazım

Allah ne buyuruyor bu konu da: Ben ilmi isteyene, zenginliği istediğime veririm...
Demek sen listede yoksun. Yada zamanın gelmemiş...

by-pegasus

Üye

Bak bmw olmassa git bi honda civic al eski modellerinden nasil olsa japonlar modofiye icin arabaya hersey koymuslar guzelinden bi ayarlattir ama parca takma normal parcalari oyna ondan sonra amcasiyla kapis gec sonra de kiz arkadasina bmw em yok ama senin kalbini kazanabilmek icin hondam var de e baska bisi gelmiyo aklima :ehe

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Bak bmw olmassa git bi honda civic al eski modellerinden nasil olsa japonlar modofiye icin arabaya hersey koymuslar guzelinden bi ayarlattir ama parca takma normal parcalari oyna ondan sonra amcasiyla kapis gec sonra de kiz arkadasina bmw em yok ama senin kalbini kazanabilmek icin hondam var de e baska bisi gelmiyo aklima :ehe

Hocam hayal gücün çok iyiymiş ama inan dikkatimi çekmiyor yani benim 5-6 milyon Euro paraya ihtiyacım var

by-pegasus

Üye
Hocam hayal gücün çok iyiymiş ama inan dikkatimi çekmiyor yani benim 5-6 milyon Euro paraya ihtiyacım var

Oyleyimdir agada
Bu devirde para bulmak zor be abi :(

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı sonra ekmek aslanın midesine gitti şimdi aç aslan ve biz varız ekmek de yok...

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı?

Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. :good:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve UpOneTR

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım senin amacın yardım almak mı? Yoksa tahriklerde bulunmak mı?

Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır. :good:

Adamlık kişiden kişiye değişir.

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...