Uygulama [İPUCU] Kullandığınız Bir Çok Launcher'ı Prime Versiyonunda Kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
[İPUCU] Kullandığınız Bir Çok Launcher'ı Prime Versiyonunda Kullanmak
Arkadaşlar Kullandığınız Launcher'ın bir çok özelliğini ücret karşılığında satın aldığınız taktirde etkinleşiyor. bununda %90 işe yarayan çözümü mevcut.

Öncelikle Black Mart'ı indirin ( )
Mesela Ben KK Launcher Kullanıyorum Fakat bir kaç özelliği Prime versiyon gerektiriyor.
Black Mart'ı Açıp KK Launcher Prime yazıp arıyorum. en üstlerde yoksa biraz aşağılara bakınca çıkıyor. İndirip kurun. işe yarıyor

yesilyol22

yesilyol22

Üye
İndirip deniyorum şimdi

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Pek beceremedim sanırım :)

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Go sms pro premium kardeşim bulursan çok makbul geçer :)

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Tabii ki :) her daimLegend v6 custom rom yüklü :)

• Beğen
Tepkiler: dRaJ3N
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Bunu Yükle : (Go SMS Pro )
Daha Sonra Bunu Yükle : (Go Chat PlugIn)
Birde Bunu Yükle : (Go Sms Pro Emoji PlugIn)
Son Olarak Bunu Yükle : (Go Sms Pro Dropbox PlugIn)

Bunları yükledikten sonra GoSms Pro Premium Özellikleri Aktif Olacaktır. Temalarınıda kullanmak istiyorum dersen şayet. onun içinde freedom isimli uygulama ile halletmelisin :)

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22
yesilyol22

yesilyol22

Üye
Hımm kardeşim Allah razı olsun epey uğraş vermişsin :)Freedom bende var onu kurunca bazı hileleri hallediyorum fakat kaldırınca play store girmiyor ve bunun gibi bir çok sorun beraberinde geliyor :)Kardeşim uygulama yüklenmedi hatası verdi

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Hımm kardeşim Allah razı olsun epey uğraş vermişsin :)Freedom bende var onu kurunca bazı hileleri hallediyorum fakat kaldırınca play store girmiyor ve bunun gibi bir çok sorun beraberinde geliyor :)Kardeşim uygulama yüklenmedi hatası verdi

Go Sms Pro yu Play Store dan yükel Pluginleri elle yükle hocam

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Tamam deniyorum kardeşim

Üst Alt