LG G3 için ilk resmi tanıtım videosu paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
oppo find 7 2k ekran ve snapdragon 801 3 gb ram var 38.000 skor alıyor zaten 2k ekranı kaldırmıyacak olsa lg böyle bir işe kalkışmaz biraz mantıklı olun bile bile kasıcak telefonumu cıkaracak

S801in 2K ekranı kaldırmayacağını en iyi LG nin kendisi bilir, demek hiçbir sorun yok ki çıkarmış, ayrıca şimdiye kadar S801 in 2K yı kaldırıp kaldıramayacağını test eden bir telefon veya araştırma yok, nasıl böyle bir sonuca varılıyor onu da anlamıyorum.

Kusura bakmayın da ikiniz de anlamadan dinlemeden atlamışsınız af edersiniz. Kimse size S801 2K ekranı oyun dışı kaldırmaz demedi. FPS düşüşleri olur. 2-3 uygulama açıkken takılma yaşarsın. Veyahut başka bişi olur. Şimdi diyeceksiniz LG kendi telefonunu bilmiyor mu? Ona bakarsanız Samsung'un meşhur Touchwiz arayüzüde bir yerden sonra kasıyor hatta yeni telefonu S5 bile rehbere girerken anlık takılma yapıyor. Bunu Samsung bilmiyor mu? Bal gibi de biliyor. Ama yine de düzeltmiyor düzeltmediği gibi piyasaya da sürüyor.

Ayrıca S805 kullanması için bir oyun dışı neden daha var. Snapdragon ailesinde çıkan her yeni işlemci eskisine göre daha çok güç tasarrufu sağlıyor. Çünkü yeni bir mimari ile geliyor. Hali ile 2K ekranlı bir S805 kullanan bir telefon S801 kullanana göre daha az güç tüketir. Bunun gibi daha bir sürü neden sıralanabilir. Asıl sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

Türe

Türe

Üye
Kusura bakmayın da ikiniz de anlamadan dinlemeden atlamışsınız af edersiniz. Kimse size S801 2K ekranı oyun dışı kaldırmaz demedi. FPS düşüşleri olur. 2-3 uygulama açıkken takılma yaşarsın. Veyahut başka bişi olur. Şimdi diyeceksiniz LG kendi telefonunu bilmiyor mu? Ona bakarsanız Samsung'un meşhur Touchwiz arayüzüde bir yerden sonra kasıyor hatta yeni telefonu S5 bile rehbere girerken anlık takılma yapıyor. Bunu Samsung bilmiyor mu? Bal gibi de biliyor. Ama yine de düzeltmiyor düzeltmediği gibi piyasaya da sürüyor.

Ayrıca S805 kullanması için bir oyun dışı neden daha var. Snapdragon ailesinde çıkan her yeni işlemci eskisine göre daha çok güç tasarrufu sağlıyor. Çünkü yeni bir mimari ile geliyor. Hali ile 2K ekranlı bir S805 kullanan bir telefon S801 kullanana göre daha az güç tüketir. Bunun gibi daha bir sürü neden sıralanabilir. Asıl sizi mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Hele bir çıksın. Yorumlarınızı o vakte saklayın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, bakalım... Hele bir çıksın da... Umarım, fiyatı da uygun olur.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çıksın çıkmasın ben yine de söyleyeyim: bu telefonun hakkı kesinlikle 2K değil. 2K ekran olacaksa ise S801 bu telefonun hakkı değil.

Not: Kendi fikrim tabii.

Türe

Türe

Üye
Çıksın çıkmasın ben yine de söyleyeyim: bu telefonun hakkı kesinlikle 2K değil. 2K ekran olacaksa ise S801 bu telefonun hakkı değil.

Not: Kendi fikrim tabii.
Benim fikrim de beklemek. Sonuçta biz üretmiyoruz değil mi ? Nereden bilebiliriz ?

• Beğen
Tepkiler: Dede ve MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Benim fikrim de beklemek. Sonuçta biz üretmiyoruz değil mi ? Nereden bilebiliriz ?

Tabii ki, saygı duyuyorum. Çıkmadan tam bir kanıya varmak yanlış olur. Fikir yürüttüm sadece. :gul:

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Sovecem ne düdük bi vidyo

Invoke

Invoke

Üye
TW ' den sıkıldım artık :zzz: iPhone 6 ' nın (eğer doğruysa) tipini beğenmedim. G3 ün tasarımı ve arayüzü tam benlik olmuş eylül ekim gibi nasip olursa alırız :ehe :eller:

Eylül-Ekim gibi iphone da gelir. Büyük ekran çok hoş olur bence. Eğer boşluklar da aynı oranda büyümezse. :ehe
O tiple geleceğini hiç düşünmüyorum, onu ben de beğenmedim. :D

Türe

Türe

Üye
Eylül-Ekim gibi iphone da gelir. Büyük ekran çok hoş olur bence. Eğer boşluklar da aynı oranda büyümezse. :ehe
O tiple geleceğini hiç düşünmüyorum, onu ben de beğenmedim. :D
5s ile kıyaslamasini filan gördüm büyük ihtimalle gerçektir :ehe

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
"Hukuk ve ya PDR'yi kazanmazsan sana değil telefon, bir sonraki sene için şans bile yok."

Dedikleri için (sevgili ailem), telefon almak için Temmuz sonuna kadar sürem var. Bordo M8 ve ya G3 düşünüyorum bende. Du bakalım..

Aynı şartlandırmaya kurban gidenler, biliyorum çok acı verici. :pokey:

(Bknz: Kazanma faktörünü es geçmek.)

KayraBey

KayraBey

Üye
2.000 lira bütçe ayırdım. Gel hadi ci3 :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Telefon TR gelene kadar bitmesin o para :ehe

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Yeni resmi

messevim

messevim

Üye
Daha g2 nin taksitlerini bitiremedik.. :)

• Beğen