LG G3 için ilk resmi tanıtım videosu paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Altın rengi olamamış, yapamamışlar. Siyah ve beyaz güzel ;)

Invoke

Invoke

Üye
Siyah çok iyiymiş. :D

mr.bell

Üye
Siyah çok iyi duruyor ancak çerçeve sıfır olduğundan düşerse gitti:)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tasarım harika olmuş, metalden ziyade polikarbona benziyor gövde, o da iyi, samsung gibi kalitesiz olmaktansa kaliteli bir plastik hissi daha tercih edilebilir, kamera nın da iyi olacağını düşünüyorum, ekrana diyecek laf bulamıyorum zaten 5.5 te 2K ekran yorumsuz... herşey iyi güzel de üstüne bide rekabetçi fiyat olsa keşke, daha fazla reklam ve tanıtım olursa bu cihaz zor tutulur.

0MG90

0MG90

Üye
O metal görünümlü telefon nasıl plastik olacak merakla bekliyorum valla.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
O metal görünümlü telefon nasıl plastik olacak merakla bekliyorum valla.
görünümü bana da metal gibi geldi bide metal olup beyaz renkli olan bir telefon görmedim henüz ordan yola çıkarak ve görünümden ziyade tasarımına dikkat edersek polikarbonu andırdı, tek parça arkadan öne kadar kıvrımlı ek parça yok, metali o şekilde kusursuz bir biçim vermek zor olsa gerek ve pahalı bir işlem olacak gibi, yoksa benim de temennim metal olması yönünde :)LG G3 ekran açık çalışırken;

0MG90

0MG90

Üye
Kılıfı orijinal herhalde. Tanıtımda yuvarlak bir saat oluyordu ekran bu şekil oluyordur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel telefon birde arayüz cıvıklığını hallettiler mi 10 numara olur :good:

LimePie

LimePie

Üye
bu telefon bir harika dostum :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Buzz launcher yüklerim harika olur :D

0MG90

0MG90

Üye
Yeni resmini evleaks paylaştı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: meg1ddo
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Arkayı beğenmedim ya.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siyah olan harika!

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Süper...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
o ana ekrandaki kırmızı mavi toz bulutu renkler 2K ekranda ne dehşet görünür şimdi :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Yeni bir resim daha

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Dede
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Yeni bir resim daha

Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)

Milletin S805 diye tutturmasının sebebi oyun değil 2K ekranı.