Şu tuşlar birde ekranda olmasa. AbooooSiyah çok iyiymiş.![]()

görünümü bana da metal gibi geldi bide metal olup beyaz renkli olan bir telefon görmedim henüz ordan yola çıkarak ve görünümden ziyade tasarımına dikkat edersek polikarbonu andırdı, tek parça arkadan öne kadar kıvrımlı ek parça yok, metali o şekilde kusursuz bir biçim vermek zor olsa gerek ve pahalı bir işlem olacak gibi, yoksa benim de temennim metal olması yönündeO metal görünümlü telefon nasıl plastik olacak merakla bekliyorum valla.
LG G3 ekran açık çalışırken;Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)Yeni bir resim daha
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Of beeeYeni bir resim daha
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygun Fiyata Çıkarsa Alıcam Son Bilgilere Göre Snapdragon 801 İle Gelicekmiş Yeterde Artar Millet Tutmuş 805 Diye Sanki GTA 5 Oynuyacaklar Toza Suyada Dayanıklı Kamera OIS + ile bir Sony Exmor R(MP ÖNEMİ YOK LENS ÖNEMLİ) Tasarım Desen Perfect 2K Ekran Ve Çercevesine Söylenecek Sözüm Yok Tek Sıkıntı Batarya Ve En Önemlisi Fiyatı Kadar Olucak(1700 TL Olsun Benim Olsun)