Facebook Messenger Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

muratcan68

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Messenger Sorunu
Merhaba arkadaşlar bugün fark ettiğim bir şaçmalığı size sormak istedim: Bu facebook'un resmi proğramı olan facebook messenger'i bilmeyenemiyiz yoktur, bu proğramdaki ücretsiz facebook sunucuları üzerinden konuşulduğunu da biliyoruz ama neden bizim ülkemiz için veya benim için wifi bağlantısı olmadan konuşamıyoruz. Mesela daha demin Hollanda'lı bir arkadaşımla messenger üzerinden konuşuyorduk (sesli) ve ben dışarda olup olmadığını sordum ve bana sokakta yürüyorum dedi, ilk başta şaşırdım ve wifi bağlantısı olup olmadığını sordum, o da olmadığını söyledi, kız kendi mobil verisi üzerinden konuşabiliyor. Bu özellik neden bizim ülkemiz için veya benim için yok (sizlerde olup olmadığını bilmiyorum) hadi onu kabul ettik diyelim. Bunun çözümü yok mu yahu ? Mesela biz mobil veri kullanırken bile cihaz bizi wifi bağlantısı var olarak gösterse ?

ErenMSC

Üye
4G Var galiba

muratcan68

Üye
    Konu Sahibi
Bunu hiç düşünmemiştim, doğru olabilir. Ah be canım Türkiyem her zaman geriden geliyosun bi tam teknoloji devrimi yaşayamadık.

omeremre23

omeremre23

Üye
Bende facebook messenger yükledim, ama mesajlaşırken telefonum (note 3) bir süre sonra telefon reset atıyor. Yok mu bunun çözümü?

muratcan68

Üye
    Konu Sahibi
Mâlesef bir bilgim yok o konuya dair.

fk555897

fk555897

Üye
Bende 3G'den kullanabiliyorum. Sende bir sorun var galiba.

muratcan68

Üye
    Konu Sahibi

Durum bundan ibaret.

ykpknl

ykpknl

Üye
bendede mobil veri açık olduğu zmn sorunsuz bi şekilde kullanıyorum no problem ( tabi internet paketim olduğu zmnlarda ) :gul:

Takipçi Satın Al

Üst Alt