Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Biraz alışma zamanı bırak :) her güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.
Eğer buna rağmen düzelmediyse gerçekten sorun var demektir.

Bence bu güncellemeden sonra her cihaz farkı görmek için bir kere batarya kalibrasyonu yapmalı

TurboCall

TurboCall

Üye
Güncellemeden sonra klavye tahminleri daha da iyileşmiş heleki en çok şu özellik swype ile yazınca bazen ses geliyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Biraz alışma zamanı bırak :) her güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.
Eğer buna rağmen düzelmediyse gerçekten sorun var demektir.
Şu anda iyi gibi 3g açık ara sıra nete girdim 2 saat kadar whatsapp da konuştum otobusteyim şu an yolculuk yapıyorum kulaklığı takıp uyumuşum artık kaç saat çaldı bilmiyorum yarım saat kadar da mini moto racing oynadım ve %83 şarj ile yazıyorum bu mesajı :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 : % 100 şarjdan aldım. 5 dk oldu Netteyim ve sürpriz anında % 93 oldu !!!

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeden sonra klavye tahminleri daha da iyileşmiş heleki en çok şu özellik swype ile yazınca bazen ses geliyor

Tahminleri düzelttilerse :eller:

dakamon

dakamon

Üye
Tahminleri duzelttikleri falan yok swipe ı bilemem ama yine buyuk yazıyorum büyük yazısı olarak duzeltmiyor hatta üstte tahmin edilenlerde bile çıkmıyor

Tost Makinası ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tile aralarındaki boşluklar büyümüş mü? Bana mı öyle geldi? :) Yanılıyor olabilirim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Tile aralarındaki boşluklar büyümüş mü? Bana mı öyle geldi? :) Yanılıyor olabilirim.
aralıklar aynı ya değişmemiş bence ama wp de en çok istediğim şeylerden biri tile aralıklarının daralması. şu anki halinin yarısı kadar daralırsa tam olacak, arkaya attığımız resim de daha belirgin olacak, şimdi puzzle gibi bişey oluyor ekranda.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
wp de en çok istediğim şeylerden biri tile aralıklarının daralması. şu anki halinin yarısı kadar daralırsa tam olacak, arkaya attığımız resim de daha belirgin olacak şimdi puzzle gibi bişey oluyor ekranda.

Bence de daralırsa çok daha hoş görünür.

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo
meg1ddo

meg1ddo

Üye
aslında nokia x teki gibi yapışık veya yapışığa yakın birşey olsa güzel durur bence, htc nin şu anki sense arayüzünde de bizim tile lara benzeyen widgetlar var, orda yakın birbirine ve çok hoş duruyor bana göre.Live Tile aralıkları ve çerçeveye yakınlığı şöyle htc nin arayüzündeki gibi olsa çok güzel olurdu bence ;

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Cortana animasyonları da değişmiş. Ayrıca ABD'DE BİNG Rewards kullanılabilir durumda.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cortana animasyonları da değişmiş. Ayrıca ABD'DE BİNG Rewards kullanılabilir durumda.
Cortana yı falan bilmem ama benim batarya tüketimim ilk izlenimlerime göre önemli ölçüde düştü,bu güzel bir gelişme benim açımdan.

ademoz05

ademoz05

Üye
Hala yedekleme yapmıyor benim telefon neden olabilir acaba

"ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin"

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Cortana yı falan bilmem ama benim batarya tüketimim ilk izlenimlerime göre önemli ölçüde düştü,bu güzel bir gelişme benim açımdan.
Bende de olumlu yönde ciddi derecede gelişme. Özellikle bekleme modunda batarya iki saatte %1 düştü ki bu yaşadığım bir olay değildi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hala yedekleme yapmıyor benim telefon neden olabilir acaba

"ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin"
Microsoft hesabıyla ilgili bir sorun veya telefonun saat tarih Ayarları bölge ile uyumlu değil. Cihazda sim kart takılırsa ve Saat tarih ayarı otomatik doğruluğunu kontrol edin.

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
abi şu xbox music+video+oyun bokunu çıkardılar bu işin ya bir türlü düzeltemediler hala telefonumdaki herhangi bir videoyu açamıyorum bu nasıl oluyor sözde güncelleniyor neyini güncelliyorsunuz siz bunun yahu. oyun muzik video afedersiniz içine sıçtılar bu üçünün stabillikten eser bırakmadılar her açılışta 4-5 saniye bekliyorum açılması için androidden ne farkı kaldı bunun? Sürekli bir kasılmalar donmalar vallahi şu xbox şeysini wp'den çıkarsınlar yahu eski stabilliği istiyorum ben

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende videolarda sıkıntı yok,cihazdaki videoların hepsini oynatabiliyorum artık.neticede kullandığımız geliştirici surumu hatalar olacak.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Videolar sorunu dünkü güncellemeden sonra bende düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wp Explorer guncellemeden sonra açılmıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt