artık sistem uçuyor hızlandıYeni gelen özellik varsa paylaşır mısınız ?

hiçbişey.Yeni gelen özellik varsa paylaşır mısınız ?
artık sistem uçuyor hızlandı![]()
hiçbişey.
takılmalar falan düzelmiş özellikle oyunlar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbatarya performansı baya baya geliştirilmiş. Lumia 925'in bataryası coştu![]()

Preview For Developer uygulamasını kaldırdıysan alamazsın , tekrar yüklemeniz gerekli.Wp8.1 yüklü telefonumda Lumia 1320 ama hala bana güncelleme gelmedi
Yatana kadar çıkartması bence 820 için uçuk bir istek eğer mobil internet kullanıyorsanızBende güncellemeyi başlattım, 15-20 dakikadır çarklar dönüyor, haydi bakalım hayırlısı, şu pil sabahtan yatana kadar çıkartsın razıyım, ama umarım daha fazla bir performans verir ...
Sizi eve gelene kadar idare etsin bence o bile yeter 
Sen çok farklı kategoridesin yaBen güncellemeden sonra fu ll şarj edip çektim 30 dk falan kulaklıkla müzik dinledim bide whatsappdan konuştum 97 ye duştu
Seni biz referans kabul edemiyoruz bizde var 1600 mah pil sende var 3400 mah pil 
Evet biraz siklet farkı varSen çok farklı kategoridesin yaSeni biz referans kabul edemiyoruz bizde var 1600 mah pil sende var 3400 mah pil
![]()
ama yinede çabuk azaldı gibi geldi banaBiraz alışma zamanı bırakEvet biraz siklet farkı varama yinede çabuk azaldı gibi geldi bana
her güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.