Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

sefaturut

Üye
Wp8.1 yüklü telefonumda Lumia 1320 ama hala bana güncelleme gelmedi

ykd96

ykd96

Üye
Htc 8s kullanıyorum güncellemeyi yapalı bi kaç saat oldu şuan müsait oldum yazmak için bende arkadaşın edindiği izlenimleri edindim iyi olmuş kasıntılar başlamıştı fazla uygulamadan dolayı kasıntılar baya azaldı. Explorer da ileri düzey ayarlardaki sorun giderilmiş videolar ve oyunlar uygulamaları güncellendi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kilit ekranı donması umarım düzelmiştir :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Yeni gelen özellik varsa paylaşır mısınız ?

serinaga

serinaga

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
batarya performansı baya baya geliştirilmiş. Lumia 925'in bataryası coştu:kop2:

Üstadım şaka-maka keşke öyle bir PİL geliştirilse de bu rakamları görüp yaşayabilsek, şarj etmeyi unuturuz alimallah :kop2:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Wp8.1 yüklü telefonumda Lumia 1320 ama hala bana güncelleme gelmedi
Preview For Developer uygulamasını kaldırdıysan alamazsın , tekrar yüklemeniz gerekli.
Eğer yukluyse güncelleştirmeler sayfasına gidiniz..

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
KenanK

KenanK

Üye
gözle görülür değişiklik yok. Kilit sesi gecikmeli hala daha. onun dışında biraz serilik var sanki. :)

serinaga

serinaga

Üye
Bende güncellemeyi başlattım, 15-20 dakikadır çarklar dönüyor, haydi bakalım hayırlısı, şu pil sabahtan yatana kadar çıkartsın razıyım, ama umarım daha fazla bir performans verir ...

dakamon

dakamon

Üye
Bende güncellemeyi başlattım, 15-20 dakikadır çarklar dönüyor, haydi bakalım hayırlısı, şu pil sabahtan yatana kadar çıkartsın razıyım, ama umarım daha fazla bir performans verir ...
Yatana kadar çıkartması bence 820 için uçuk bir istek eğer mobil internet kullanıyorsanız :) Sizi eve gelene kadar idare etsin bence o bile yeter :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
biraz hızlanma var gibi, batarya için yarını bekleyecez, sabah %100 le dışarı çıkacaz akşama belli olur batarya nın durumu.

alical33

alical33

Üye
Ben güncellemeden sonra full şarj edip çektim 30 dk falan kulaklıkla müzik dinledim bide whatsappdan konuştum 97 ye duştu

dakamon

dakamon

Üye
Ben güncellemeden sonra fu ll şarj edip çektim 30 dk falan kulaklıkla müzik dinledim bide whatsappdan konuştum 97 ye duştu
Sen çok farklı kategoridesin ya :) Seni biz referans kabul edemiyoruz bizde var 1600 mah pil sende var 3400 mah pil :D

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Guncellemeyi yaptıktan sonra telefon açıldığında şarj %76 idi.Tam olarak 2buçuk saat oldu.şarj %73.surekli viberden mesaj attım wifi açık :) belirleyici olur mu bilemem batarya tam boşalıp dolunca göreceğiz :)

YkPkY

YkPkY

Üye
benimki üstün performansını göstermekte. halen taviz vermeden,bozmadan düşmekte.
şarjdan çıkaralı 1 saat oldu, %92

alical33

alical33

Üye
Sen çok farklı kategoridesin ya :) Seni biz referans kabul edemiyoruz bizde var 1600 mah pil sende var 3400 mah pil :D
Evet biraz siklet farkı var :D ama yinede çabuk azaldı gibi geldi bana

dakamon

dakamon

Üye
Evet biraz siklet farkı var :D ama yinede çabuk azaldı gibi geldi bana
Biraz alışma zamanı bırak :) her güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.
Eğer buna rağmen düzelmediyse gerçekten sorun var demektir.

ademoz05

ademoz05

Üye
Hala yedekleme yapmıyor saçma sistem

Üst Alt