kardes hayırlı olsun öncelikle ya ben de aslında ondan almak istiyorum bana bilgi verirsen sevinirim
1)ben videosunu izledm ekranı normal durmuyordu yani normal ekrandayken orda radio off,en üstte menü gibi mesajların simgesi yahoo go işte menü gibi duruyor benm sormak istediğim duvar kağıdı felan koyunca onlar gidiyor mu
2)telefon dayanıklı mı bazı yorumlar dayanıksız felan diyor
şimdiden teşekkür ederim sorularıma cevap versen sevinirim
Kardesim ben nisan ayında 5610 sahibi oldum. Telefonlarla ilgim çok fazladır fazla arastırma yaptım şimdi nie 5610.
1.) Görüntü ve video bakımından mükemmel çözünürlügü olan bir telefon 16 milyon renk.
2.) Atanmıs ses çipi die adlandırılan bir özelligi war sesi öle berrak ve orjinalki xpress music adını hak ediyor.
3.) telefon oldukça dayanıklı ve sürgü yönüyle şimdiki telefonlara aşırı derecede fark atmış durumda.
senin sordugun duvar kagıdı ise hiçbir deişiklik olmuo yani yahoo gibi kısayollar yine duruor ve ayarlar menüsünden istedigin kısayolu koyabilirsin
sağlamlık konusuna gelince ee adı nokia olunca saglamlik kaçinilmaz hiç şüphen olmasın ben 3 aydır kullanıyorum bi sorun yasamadım.