nokia 5610 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsmbnl

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5610 aldım
ereyon.com dan nokia 5610 aldım

başka kullanan var mı

bana thema lazm vs

maxiburak

maxiburak

Üye
iyi yapmıssın kardeş almakla

svs

Üye
kardes hayırlı olsun öncelikle ya ben de aslında ondan almak istiyorum bana bilgi verirsen sevinirim
1)ben videosunu izledm ekranı normal durmuyordu yani normal ekrandayken orda radio off,en üstte menü gibi mesajların simgesi yahoo go işte menü gibi duruyor benm sormak istediğim duvar kağıdı felan koyunca onlar gidiyor mu
2)telefon dayanıklı mı bazı yorumlar dayanıksız felan diyor

şimdiden teşekkür ederim sorularıma cevap versen sevinirim

svs

Üye
bana cevap vermedn ama pişman olcaksn arkadasn al telefonun modelini seçmen yeterli tema felan her şey var 5610 la ilgili

artexerxes

Üye
bnde yeni aldım 5610.telefon dayanıksız tuş bozuluyo gibi şeylerle karşılşmadım.ancak bazı programları bulmak zor oluyor.tavsiye ederim müzik kalitesi çok güzel

cirkinn

Üye
nokia s40 v3 temaları tıkla bazıları senin telefondan alınma temalar senin ekrana tam olarak uyuyor 240x320 çözünürlüklü temalar

--------------- Ekleme ---------------

al bir sürü tema

tunchakan

Üye
kardeşlerimm 5610 XM güzel 1 haftadır kullanıyorum ve bana bi sorun çıkarmadı...ayrıcaa o ekrandaki raıo off ve diğer yazılar kalkıyoo kardeşim all pişman olmassın

cagri_06

cagri_06

Üye
kardes hayırlı olsun öncelikle ya ben de aslında ondan almak istiyorum bana bilgi verirsen sevinirim
1)ben videosunu izledm ekranı normal durmuyordu yani normal ekrandayken orda radio off,en üstte menü gibi mesajların simgesi yahoo go işte menü gibi duruyor benm sormak istediğim duvar kağıdı felan koyunca onlar gidiyor mu
2)telefon dayanıklı mı bazı yorumlar dayanıksız felan diyor

şimdiden teşekkür ederim sorularıma cevap versen sevinirim

Kardesim ben nisan ayında 5610 sahibi oldum. Telefonlarla ilgim çok fazladır fazla arastırma yaptım şimdi nie 5610.

1.) Görüntü ve video bakımından mükemmel çözünürlügü olan bir telefon 16 milyon renk.
2.) Atanmıs ses çipi die adlandırılan bir özelligi war sesi öle berrak ve orjinalki xpress music adını hak ediyor.
3.) telefon oldukça dayanıklı ve sürgü yönüyle şimdiki telefonlara aşırı derecede fark atmış durumda.

senin sordugun duvar kagıdı ise hiçbir deişiklik olmuo yani yahoo gibi kısayollar yine duruor ve ayarlar menüsünden istedigin kısayolu koyabilirsin

sağlamlık konusuna gelince ee adı nokia olunca saglamlik kaçinilmaz hiç şüphen olmasın ben 3 aydır kullanıyorum bi sorun yasamadım.

XXPOXX

XXPOXX

Üye
nokia 5610la 6500 s ı çıkardı ben 6500s aldım ikiside çok iyi telefonlar ikiside ses olarak iyi 6500 dış seste daha fazla ama 5610 daha kaliteli 6500 daki ses çipi 5610 dakinden iyi değil

YuRTcU

YuRTcU

Üye
bendede 5610 var telefonu 5 kere düşürdüm benim n73 telefon yere düşünce kapanıyo bunu bisiklet sürerken düşürdüm duruyodum cebim kücük diye yere düştü aldım baktım bide dik düştü se yükseltim düşürdümüz yerin üstü orası yere carpdı sonra aldım telefonu kapanma fln yok orda hiç bişe yok sanki telefon hiç düşmemiş gibi cok memnunum

arda_duygu

Üye
ya arkadaşlar telefon kullanmayı bilmiyosunuz daha sonra bozuldu neden acaba?tuşlarına öyle bastırırsan o sana nasıl dayansın bn 4 aydır kullanıyorum çok memmunum ses kalitesi çok güzel kamerası da süper yanlız şu tema işini hallemedim bir türlü internetten bulamadım arkadaşlarımdan aldıklarımdan da sıkıldım.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
JAva Bölümüne Bakarsan Herşey Mevcuttur

hay_aqxD

Üye
eeT 5610u bnde kuLLanıoum yakLasık 8 aydr 40 kez dsmüsTr yere ama bsey oLmadı xD herkse Tavsye edemm zTen yeTrnce ksisde vwar xD

peterhan

Üye
benimde 5610 xpres musıc telefonum var bnde cok memnunum çokda hoş ve gusel tabı arada donuyo onu hata olarak saymıorum bıle bence mutıs bı teLeFon tavsıye %100

FATİH_58

FATİH_58

Üye
Valla güzel tel bende alacam:))))

rap95kolik

rap95kolik

Üye
çok saolun bende almayı düşünüom allah kısmet ederse tel yarın elimde:D

Neverex

Üye
Arkadaşlar ben de bu telefonu alacağım ama kararsızım bu telefon hakkında yok kamerası morarıyomuş yok ortasındaki kızağı kırılıyomuş vs. gibi şeyler duydum bu telefonu kullanan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim telefon hakkında bi yardımcı olun lütfen.

rap95kolik

rap95kolik

Üye
arkadaş sorun yapma tel süper aldm ben ve kamera mükemmel ses fln kızağında kırılacağı yok merk etme

Neverex

Üye
Arkadaşım 5610la çektiğin resimleri buraya koyarsan sevinirim kamera hakkında fikir sahibi oluruz mümkünse biraz resim eklermisin?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 5610 la çektiğiniz fotografları eklerseniz telefonun fotograf kalitesiyle ilgili bilgilenmiş oluruz ekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt