Uygulama sizce yuklenirmi

Sponsorlu Bağlantılar

redfoxqq

redfoxqq

Üye
ben yuklemeye baslayınca sunları yaptım sım ve hafiza kartını söktum download moda aldım ve odin i actım telefonu bagladım ve sonra o com yazan yer var orada bi hareketlilik goremedim ama yinede start dedim yukarıdaki hatayı verdi
Bro 0:com olan yer yesil ya da sarı olacaktı . Telefonun driver lar yuklu mu?

THEKANS

THEKANS

Üye
hmm anladim samsung usb mobile driver indir kurteli tanimamamis

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
redfoxqq

redfoxqq

Üye
2-3dk surer en fazla :D hızlı olması lazm. Yuklenince tel kendini yeniden baslatır sonra usb yi cıkarırsn

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
2-3dk surer en fazla :D hızlı olması lazm. Yuklenince tel kendini yeniden baslatır sonra usb yi cıkarırsn

valla daha bi tepki yok odin oylece kaldı telde yeniden baslamıyoragalar yardım telefon oyle kaldı ne yapayım

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Bataryayı çıkar tekrar download moda al yeniden odinle flashla romu aga :) aklıma baska bi yol gelmiyo

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yüklemeyi yaparken herşey normal mi? Yani 0:com geliyo mu? Herşey düzgnse olması lazım 20 kere stock rom yukledm ben boyle

herssey normal o com yeri srı yanıyor dosyaları 10 kere kontrol ettim yanlısmı dıye ama iste oyle kalıyor o asagıdaki kutuda en sonda boot in diye birseyler yazıyor donuyor
herssey normal o com yeri srı yanıyor dosyaları 10 kere kontrol ettim yanlısmı dıye ama iste oyle kalıyor o asagıdaki kutuda en sonda boot in diye birseyler yazıyor donuyor

soyle bisey yapsam o 3 tane olan rom dosyasini zipleyip telefonun boot menüsünde denesem yani root gibi

redfoxqq

redfoxqq

Üye

soyle bisey yapsam o 3 tane olan rom dosyasini zipleyip telefonun boot menüsünde denesem yani root gibi
Öyle yapılması imkansız . İnternetten nandroid back up dosyasını bulup cwm ile geri yüklemeyi dene . Bi keresinde öyle yapmıştım. Kerneli değiştirmediysen böyle de yapabilirsin

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapılması imkansız . İnternetten nandroid back up dosyasını bulup cwm ile geri yüklemeyi dene . Bi keresinde öyle yapmıştım. Kerneli değiştirmediysen böyle de yapabilirsin

biraz acıklarmısın kerneli degiştirmedim sanirim bide cwm ne nasıl yuklucem

THEKANS

THEKANS

Üye
kardesim baska rom dene

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
zxdelemi ihtiyara laf atmaya benzemiyor demi rom atmak :D :D
Youtubede detaylı rom yükleme videoları var sana en yararlı kaynak orası dostum :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
linkini verebilirmisiniz türkce olan

aynen ya ihtiyar olaydı simdi bana demedigini bırakmazdı

not. youtube kapalı giremiyorum
Önce odin öğren sonra rom işerine ak :D
Zevkli olur onlara rom yüklemek alıştın mı bırakamassın :D :D :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt