Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunMinecraft PE oyunu kayıt edemiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
fk555897
Üye
Konu Sahibi
Minecraft PE oyunu kayıt edemiyorum.
Arkadaşlar minecraft pe 0.8.1 oyunuyorum. Oyundan çıkınca oyunu kaydetmiyor. Yani kaldığım yerden devam edemiyorum.
duhust1
Üye
Silip yeniden yukle belki duzelir ben hic oyle bir sorun yasamadim
İngilizcem idare eder ama teknik konulardan birşey anlamıyorum. Forumlara baktım ama kesin bir yöntem bulamadım. Bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin. Çok sevdiğim bir oyun ama oynayamıyorum.Arkadaşlar lütfen yardım edin.
mürteza16
Üye
Kardeş oyunu sağlam bir siteden yükle. Mesela maxiceptekini yükleyebilirsin. Apk ile ilgili olabiliyor sorun.
İngilizcem idare eder ama teknik konulardan birşey anlamıyorum. Forumlara baktım ama kesin bir yöntem bulamadım. Bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin. Çok sevdiğim bir oyun ama oynayamıyorum.Arkadaşlar lütfen yardım edin.
Kardeş oyundan çıkış seklin nasıl direk home(orta) tuşa basıp mı çıkıyon ---- apk da bir sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum zaten genel oluyor kimse apk yı değiştirmeye uğraşmaz
fk555897
Üye
Konu Sahibi
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Telefonu telefoncuya verdim. Telefonu sıfırladılar. Bundan sonra yükledim ve telefon düzeldi Wi-Fi sorunu da düzeldi.
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Telefonu telefoncuya verdim. Telefonu sıfırladılar. Bundan sonra yükledim ve telefon düzeldi Wi-Fi sorunu da düzeldi.