Oyun Minecraft PE oyunu kayıt edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft PE oyunu kayıt edemiyorum.
Arkadaşlar minecraft pe 0.8.1 oyunuyorum. Oyundan çıkınca oyunu kaydetmiyor. Yani kaldığım yerden devam edemiyorum.

duhust1

duhust1

Üye
Silip yeniden yukle belki duzelir ben hic oyle bir sorun yasamadim

duhust1

duhust1

Üye
Valla ne soyliyim bir int arastir derim ing falan zaten biraz baktim cogu sitede gosteriyor sorununi

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne soyliyim bir int arastir derim ing falan zaten biraz baktim cogu sitede gosteriyor sorununi
İngilizcem idare eder ama teknik konulardan birşey anlamıyorum. Forumlara baktım ama kesin bir yöntem bulamadım. Bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin. Çok sevdiğim bir oyun ama oynayamıyorum.Arkadaşlar lütfen yardım edin.

mürteza16

mürteza16

Üye
Kardeş oyunu sağlam bir siteden yükle. Mesela maxiceptekini yükleyebilirsin. Apk ile ilgili olabiliyor sorun.

kralhox1903

kralhox1903

Üye
İngilizcem idare eder ama teknik konulardan birşey anlamıyorum. Forumlara baktım ama kesin bir yöntem bulamadım. Bu sorunu çözebilen varsa lütfen yardım etsin. Çok sevdiğim bir oyun ama oynayamıyorum.Arkadaşlar lütfen yardım edin.
Kardeş oyundan çıkış seklin nasıl direk home(orta) tuşa basıp mı çıkıyon ---- apk da bir sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum zaten genel oluyor kimse apk yı değiştirmeye uğraşmaz

fk555897

fk555897

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Telefonu telefoncuya verdim. Telefonu sıfırladılar. Bundan sonra yükledim ve telefon düzeldi Wi-Fi sorunu da düzeldi.

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Sorunu düzelttim arkadaşlar. Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Telefonu telefoncuya verdim. Telefonu sıfırladılar. Bundan sonra yükledim ve telefon düzeldi Wi-Fi sorunu da düzeldi.
Düzeldiğine sevindim

Takipçi Satın Al

Üst Alt