37 saat bekleme süresini 15 saate indirgediğimiz de zaten aşağı yukarı 6-7 saat ekran süresi verir sanırım.37 saat bekleme suresine 3 saat ekran normal olmuş yani. Ben her turlu aktifligi yapip 15 saat bekleme suresinde 6 saat ekran alıyorum misal kullanima gore degisir elbette.
Ayrıca 3 saat değil hocam. 3 saat 55 dk, yaklaşık 4 saat37 saat bekleme suresine 3 saat ekran normal olmuş yani. Ben her turlu aktifligi yapip 15 saat bekleme suresinde 6 saat ekran alıyorum misal kullanima gore degisir elbette.

Ben yanlış gormusum37 saat bekleme süresini 15 saate indirgediğimiz de zaten aşağı yukarı 6-7 saat ekran süresi verir sanırım.
Ayrıca 3 saat değil hocam. 3 saat 55 dk, yaklaşık 4 saat![]()
Dedigim gibi bence iyi 
Ben yanlış gormusumDedigim gibi bence iyi
![]()
Evet note 2 lerin şarjları da fena değilFena değil.
Benimde günlük şarj sürem bu civarda geziniyor.Telefon elimden düşmüyor.Ekran süresi 4 saat 57 dakika.
Ben 6 saat gördüm aynı şekilde onu napakDostum iyi lg g2 batarya konusunda samsung htc ve sony den daha önde ve ben lg g2 imle 46 saat 18 dakika gördüm fu ll veri açık 3g müzik arada oyun mesaj

Test edip sonucu buraya yazacağım kısmetseKardeş bir denesene alabiliyor musun 6-7 saat ekran süresi merak ettim. Parlaklık %40 civarı kafi.@messevim
Full veri bağlantısı açıksa dediğin süreyi görebileceğini zannetmiyorum.Dostum iyi lg g2 batarya konusunda samsung htc ve sony den daha önde ve ben lg g2 imle 46 saat 18 dakika gördüm fu ll veri açık 3g müzik arada oyun mesaj
Önceden ne yapmışsan telefona artık düzgün kullanirsan rahat 30 saat gidiyorBen 6 saat gördüm aynı şekilde onu napak![]()
Dostum full dediğim sadece uyurken açık değildi sonra hep açıktı bir de 2 saat kapatmıştım 7+2=9 saat kapalıydıTest edip sonucu buraya yazacağım kısmetseayrıca yukarıda ki batarya yüzdesin de ışık fu ll otomatik ayarında.
fu ll veri bağlantısı açıksa dediğin süreyi görebileceğini zannetmiyorum.
Önceden ne yapmışsan telefona artık düzgün kullanirsan rahat 30 saat gidiyor
Şöyle söyleyeyim. geçen tam şarjı doldurdum. Daha sonra real futboll 2013 ü açtım. biliyorsunuz o oyun internetsiz çalışmaz. wi-fi de açıktı oyun boyunca. oyunu yaklaşık 45 dk oynadım. kalan şarj %83 tü.Oyundan haber verin mesela tam şarj ile bi most wanted gta dead trigger vs açın bakalım ne kadar oynatacak 4 saat oynatabilirse iyi benim nexus 2 saat anca oynatıyor
Ayrıca bana sorduğun soruda ki cevabı @dejavu178 arkadaşın paylaştığı ekran görüntülerinden alabililrsin.Anlayamazsın.![]()
Full oyun oynarsan rahat 5 saat çıkarOyundan haber verin mesela tam şarj ile bi most wanted gta dead trigger vs açın bakalım ne kadar oynatacak 4 saat oynatabilirse iyi benim nexus 2 saat anca oynatıyor
Yani demek istediğim lg g2 'nin bataryası çok iyi de 6 saat gormedim ben hiç hep 18 üstü biraz abanmışsın bataryaya.: )Pardon anlayamadım?