Tavsiye G2 sizce şarjı nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
G2 sizce şarjı nasıl ?
Bulundugum yerde zaten telefon çekmiyor. O yuzden sürekli wi-fi ile bağlanıyorum nete. Sadece uyurken kapatırım wi-fi yi.

Bu süre zarfında oynadığım oyunlar : realfutbool 2013 . Subway ,real racing 2 ve 3

Ve de bluetooth hiç sürekli açık .

Türe

Türe

Üye
37 saat bekleme suresine 3 saat ekran normal olmuş yani. Ben her turlu aktifligi yapip 15 saat bekleme suresinde 6 saat ekran alıyorum misal kullanima gore degisir elbette.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
37 saat bekleme suresine 3 saat ekran normal olmuş yani. Ben her turlu aktifligi yapip 15 saat bekleme suresinde 6 saat ekran alıyorum misal kullanima gore degisir elbette.
37 saat bekleme süresini 15 saate indirgediğimiz de zaten aşağı yukarı 6-7 saat ekran süresi verir sanırım.
Ayrıca 3 saat değil hocam. 3 saat 55 dk, yaklaşık 4 saat :)

Türe

Türe

Üye
37 saat bekleme süresini 15 saate indirgediğimiz de zaten aşağı yukarı 6-7 saat ekran süresi verir sanırım.
Ayrıca 3 saat değil hocam. 3 saat 55 dk, yaklaşık 4 saat :)
Ben yanlış gormusum :ehe Dedigim gibi bence iyi :good:

PriZm

PriZm

Üye
Fena değil.

Benimde günlük şarj sürem bu civarda geziniyor.Telefon elimden düşmüyor.Ekran süresi 4 saat 57 dakika.

Invoke

Invoke

Üye
Fena mı değil? G2den daha başarılı. :DAyrıca benim 40 saat bekleme olunca da 3.45-4 arası ekran süresi, 20 saat bekleme olunca da 3.45-4arası ekran süresi veriyor. Nasıl 37 değil 15 olsa 5-6'ya gelir diyorsunuz ekran süresi?

0MG90

0MG90

Üye
İyi yani. :D

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş bir denesene alabiliyor musun 6-7 saat ekran süresi merak ettim. Parlaklık %40 civarı kafi. :D @messevim

sasua42

sasua42

Üye
Dostum iyi lg g2 batarya konusunda samsung htc ve sony den daha önde ve ben lg g2 imle 46 saat 18 dakika gördüm full veri açık 3g müzik arada oyun mesaj

• Beğen
Tepkiler: caca41
Türe

Türe

Üye
Dostum iyi lg g2 batarya konusunda samsung htc ve sony den daha önde ve ben lg g2 imle 46 saat 18 dakika gördüm fu ll veri açık 3g müzik arada oyun mesaj
Ben 6 saat gördüm aynı şekilde onu napak :ehe

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bir denesene alabiliyor musun 6-7 saat ekran süresi merak ettim. Parlaklık %40 civarı kafi. :D @messevim
Test edip sonucu buraya yazacağım kısmetse ;) ayrıca yukarıda ki batarya yüzdesin de ışık full otomatik ayarında.
Dostum iyi lg g2 batarya konusunda samsung htc ve sony den daha önde ve ben lg g2 imle 46 saat 18 dakika gördüm fu ll veri açık 3g müzik arada oyun mesaj
Full veri bağlantısı açıksa dediğin süreyi görebileceğini zannetmiyorum.

sasua42

sasua42

Üye
Ben 6 saat gördüm aynı şekilde onu napak :ehe
Önceden ne yapmışsan telefona artık düzgün kullanirsan rahat 30 saat gidiyor
Test edip sonucu buraya yazacağım kısmetse ;) ayrıca yukarıda ki batarya yüzdesin de ışık fu ll otomatik ayarında.
fu ll veri bağlantısı açıksa dediğin süreyi görebileceğini zannetmiyorum.
Dostum full dediğim sadece uyurken açık değildi sonra hep açıktı bir de 2 saat kapatmıştım 7+2=9 saat kapalıydı

dejavu178

dejavu178

Üye

• Beğen
Tepkiler: Invoke
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Oyundan haber verin mesela tam şarj ile bi most wanted gta dead trigger vs açın bakalım ne kadar oynatacak 4 saat oynatabilirse iyi benim nexus 2 saat anca oynatıyor

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Oyundan haber verin mesela tam şarj ile bi most wanted gta dead trigger vs açın bakalım ne kadar oynatacak 4 saat oynatabilirse iyi benim nexus 2 saat anca oynatıyor
Şöyle söyleyeyim. geçen tam şarjı doldurdum. Daha sonra real futboll 2013 ü açtım. biliyorsunuz o oyun internetsiz çalışmaz. wi-fi de açıktı oyun boyunca. oyunu yaklaşık 45 dk oynadım. kalan şarj %83 tü.
Ayrıca bana sorduğun soruda ki cevabı @dejavu178 arkadaşın paylaştığı ekran görüntülerinden alabililrsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt