fu ll oyun oynarsan rahat 5 saat çıkar
Yani demek istediğim lg g2 'nin bataryası çok iyi de 6 saat gormedim ben hiç hep 18 üstü biraz abanmışsın bataryaya.: )

Tamam bilmiyordum note 3 olduğunu ben lg g2 den bahsettim ve tüm şarj dedimAldım zaten. @messevim
Türe zaten G2den bahsetmiyor, note3den bahsediyor olsa gerek. Yine 6 saat toplam süreden değil, 6 saat ekran süresinden bahsediyor. @sasua42

HAngi telefon 42 saat ekran süresi verir ki

Bence başarılıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDiscovery![]()
Ama ekran açık kalma süresi içinde ne yaptığınızı da yazsaydınız daha sağlıklı olurdu.
Aynen öyle.Piyasadaki en iyi şarzı giden telefon..
aynenPiyasadaki en iyi şarzı giden telefon..
Başarılı@messevim
Clash of clans
İnternet
Bu üçü genellikle .parlaklik orta seviye.

2300mah ile bu kadar.
3G, walkman, tapatalk, kamera, whatsapp. Oyun vs yok.

Bu ekran süresi ile g2 de bu kadar vereceğine eminim. Tabi ki o ekran süresinin nerede harcandığı da önemli. bir açıp mesajlara bakmak galeriye bakmak var bir de oyun oynamak internete girmek var. Ama Note serisinin şarjı fena değil. Samsungun en iyi şarj süresi veren telefonlarıPiyasadaki en iyi şarjı giden telefon falan değil.Daha iyileri de var.Ama G2 ninde yabana atılmayacak batarya performansı var.
Edit 2: SS sahibinin nickini hatırlayamadım şimdi ama şöyle bir resim buldum.Note 2 den.
3 saat 40 dakika ekran süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca Motorolanın Razr Maxx telefonu gördüğüm kadarıyla en iyi şarjı giden telefon.
Çoğu kişi nexus un bataryasından yakınıyordu. Demek oyun oynamasa birisi şarjı idare ediyor
2300mah ile bu kadar.
3G, walkman, tapatalk, kamera, whatsapp. Oyun vs yok.
Dostum sen 3 saat sadece radyoya ve ya mesajlara bak oyun oynama note 2 den uzun gider sen takma kafanaPiyasadaki en iyi şarjı giden telefon falan değil.Daha iyileri de var.Ama G2 ninde yabana atılmayacak batarya performansı var.
Edit 2: SS sahibinin nickini hatırlayamadım şimdi ama şöyle bir resim buldum.Note 2 den.
3 saat 40 dakika ekran süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca Motorolanın Razr Maxx telefonu gördüğüm kadarıyla en iyi şarjı giden telefon.
Oyun face vs... olmayınca 100 saat gitse ne yazar telefon görevini görmüyor: )
Çoğu kişi nexus un bataryasından yakınıyordu. Demek oyun oynamasa birisi şarjı idare ediyor
Kafaya takarım çünkü fanatik yorumları yapmıyorum.Dostum sen 3 saat sadece radyoya ve ya mesajlara bak oyun oynama note 2 den uzun gider sen takma kafana
İnternet olmadan oyun oynamadan müzik dinlemeden telefonun zevki kalmiyor ve kast etmek istediğim buyduTelefon görevini görüyor. İhtiyacım olan işler de kullanıyorum. Telefonun görevi oyun oynamak ve face'e girmek mi?
Ben hiç yarı yolda kalmadım şuana dek. Yoğun kullanımda da gayet işimi gördü. Zaten akşamı çıkarınca sorun değil ama sonuçta benzer özellikteki cihazlarda 3000mah batarya var yakınmaları normal.
En ağır uygulama?Sadece radyo ve mesajlaşmaya bakmıyor, orada en yoğun uygulamalar yazıyor. 6 gün boyunca oyun oynamasını beklememen gerekirdi zaten. @sasua42
Benzer durumda ben 2 gün görmüştüm. 3.47 Ekran dediğin gibi. @~N.A.W.Y~