Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Ok sağol ya bir dikkatimi çeken şey yer bildir face den yer bildir diyorsun senkronize et çıkıyor telefonla bağlanın diyor ama tel zaten bağlı

Hava kompresörüyle gönderildi
ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama cep telefonu numaranızı yazın demek istiyor olabilir rehber ile yapcaksan ister tabiki :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama cep telefonu numaranızı yazın demek istiyor olabilir rehber ile yapcaksan ister tabiki :D

Ben bölümünden yer bildir var girince twitter ve face var face seçince eskiden yakın yerlerin listesini döküyordu şimdi öyle değil telefonumla bağlan senkronize et diyor ama hiç bir yer göstermiyor

dakamon

dakamon

Üye
Geri bildirime güncellemeyle bir şey gelemedi arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
O zaman yanlış anladım ben yer bildirimine ne dersin

Valla ben muhabbeti bilmiyorum ama nokia geri bildirim kendimi bildim bileli aynı görünüşte bir değişiklik yok. :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende de öyleydi. Dayanamadım format attım. Zaten başlat ekranına kadar yedekten olduğu gibi geldi. Bence öyle yapın. Sadece oyun verileri gider o da değiyor:)

Telgrafla gönderildi.

Ben tam sürümü bekliyorum.nasip olursa o zaman flashlarım.şuan geri bildirimdeyim,

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
[/URL]

Evet arkadaşlar Ben kısmına girdiğimizde Güncelleme yayımla ve yer bildir var
face ve twit den girince yer dökümanı yapıyor şurdayım burdayım diye sosyal medyada da paylaşıyorduk WP 8 de Şimdi WP8,1 de Twit de aynen koruyor yerleri sıralıyor ama resimde koydum anlaşılmak adına face listelemiyor yerleri

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Xbox Music güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
dün gece güncelledim Yalnız sadece bölge abdde oldugunda güncelleme geliyor

Bu sefer daha hızlı ve müzik saniyesini gösteren barı elle ilerletebiliyoruz artık

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aybars1979

Aybars1979

Üye
hoşgeldiniz burası windows phone 8.1 önizleme sürümü o tarih ay ve gün
Ben pil omrunun kac saat kaldigini gosteriyor saniyordum :icelim:

Evet arkadaşlar Ben kısmına girdiğimizde Güncelleme yayımla ve yer bildir var
face ve twit den girince yer dökümanı yapıyor şurdayım burdayım diye sosyal medyada da paylaşıyorduk WP 8 de Şimdi WP8,1 de Twit de aynen koruyor yerleri sıralıyor ama resimde koydum anlaşılmak adına face listelemiyor yerleri

Sanirim artik yer bildirimini guncelleme yayimla kismindan yapabiliyoruz. Her ne kadar yer bildir adli kismin ne ise yaradığını anlayamasamda ilerde bi ise yara belki.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Hocam peki tekrar tr yaptığımızda çalışıyor mu yoksa video gibi direk atıyor mu ?

Bende atmıyor. Güncelleme yaptım şu an Tr. Sıkıntısız

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Atıyor

Turbocall İle Yollandı

Üst Alt