Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
beyler bi sorum olacak bu bildirim merkezini indirdiğimizde pilin yüzde göstergesinin yanında bi ifade daha var bazen 4.5 bazen 5.5 bazen 8.5 yazıyor nedir bu tam olarak çözemedim gitti

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
beyler bi sorum olacak bu bildirim merkezini indirdiğimizde pilin yüzde göstergesinin yanında bi ifade daha var bazen 4.5 bazen 5.5 bazen 8.5 yazıyor nedir bu tam olarak çözemedim gitti
hoşgeldiniz burası windows phone 8.1 önizleme sürümü o tarih ay ve gün

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, pissed26, alasulumurat ve 1 kişi daha
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbiriniz farketmediniz bende ses çıkarmadın bakalım kim bulcak diye :D
8.1 İle beraber artık telefon bölgeniz hangi bölge ise mağazadan o bölge otomatik algılanıyor ve birşey yüklemek istediğinizde örneğin almanya ise türkiyeden yükleme yapamıyorsunuz kendi bölgenize gidin diyor ordan yükleniyor

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Denemediğim için fark etmedim :D

emz

emz

Üye
Videolar bende hiç çalışmıyor bile,bırak altyazıyı

Çırak ile gönderildi

Bende de öyleydi. Dayanamadım format attım. Zaten başlat ekranına kadar yedekten olduğu gibi geldi. Bence öyle yapın. Sadece oyun verileri gider o da değiyor:)

Telgrafla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Eks bilgi guncellendikten sonra ayarlar geri bildirim değişmiş durumda arkadaşlar

Turbo İle Yollandı

dakamon

dakamon

Üye
Eks bilgi guncellendikten sonra ayarlar geri bildirim değişmiş durumda arkadaşlar

Turbo İle Yollandı

Ben bi değişiklik göremedim? Neler değişmiş?

Tost Makinası ile gönderildi.

skynet

Üye
Sık sık kilit ekranında kitlenme sorunu yüzünden teli sıfırladım kattaki 19GB'lık oyun uygulamalarda silinir dedim her halde (çünkü daha önce öyle olmuştu) ama bu sefer silmemiş diğer bölümüne taşımış ne yaptıysam da bir türlü silemedim diğer bölümünü mecburen kartı da formatladım :alsana:
Neyse asıl sorun wahatsapp'ı yükledim ama artık bildirimler menüsünde yok ve bu yüzden bildirimlerde artık gelmiyor :dry:Nasıl düzeltebilirim ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Sık sık kilit ekranında kitlenme sorunu yüzünden teli sıfırladım kattaki 19GB'lık oyun uygulamalarda silinir dedim her halde (çünkü daha önce öyle olmuştu) ama bu sefer silmemiş diğer bölümüne taşımış ne yaptıysam da bir türlü silemedim diğer bölümünü mecburen kartı da formatladım :alsana:
Neyse asıl sorun wahatsapp'ı yükledim ama artık bildirimler menüsünde yok ve bu yüzden bildirimlerde artık gelmiyor :dry:Nasıl düzeltebilirim ?
kendi kendine düzeliyor o, elle eklenilmiyor

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8,1 kiminde on numara çalışıyor kiminde yarım kiminde ise tam battı

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben kısmı mı güncellendi ? bende güncelleme yok da

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 yaşam döngü süresi 24 Haziran tarihinde başlayıp 11 Temmuz 2017 de sona erecek.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hahaha yok anlamadın öyle değil geri bildirim kısmına gir bak alta kaydır görüceksin :D

Ayarlara girdim dil menüsünün altındaki geri bildirimi diyorsan alta jaymıyor

Hava kompresörüyle gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben rrsi atarım biraz sonra ozaman görürsünüz

Ok sağol ya bir dikkatimi çeken şey yer bildir face den yer bildir diyorsun senkronize et çıkıyor telefonla bağlanın diyor ama tel zaten bağlı

Hava kompresörüyle gönderildi

Üst Alt