Tavsiye Galaxy s4 ayran döküldü acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

canberk8942

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 ayran döküldü acil yardım
arkadaşlar cihazımın alttaki orta tuşunun ordan itibaren ayran döküldü cihazı hemen ters çevirdim içine kaçmasın diye kuruladım çalışıyordu ama direk bataryayı çıkardım saç kurutma makinesi ile kurttum cihaz aşırı ısındı kurusun diye yaptım doğrumu bilmem ama şu an pirinç içinde yatıyor ne yapmalıyım fikir ve önerilerinizi acil bekliyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yapılacak her şeyi yapmışsın kardeşim bekle yarına kadar bakalım ne olacak

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bişey olmaz korkma çabuk sildiysen sorun çıkmaz orda çok lnemli birşey yoktur.

Turbo İle Yollandı

MaxipmaN

Üye
kurutma makinesi yanlış bir adım

fk555897

fk555897

Üye
Birşey olacağını sanmam. Ayranın içine kaçması sen kuruttuktan sonra zor.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Inşallah birşey olmaz 24 saat pirinçte kalsın

canberk8942

Üye
    Konu Sahibi
TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE CUMARTESİ SABAHI Bİ ÇIKARICAM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ

PriZm

PriZm

Üye
Saç kurutma makinesi ile büyük bir yanlışlık yapmışsın.Devrenin üzerinde kuruduysa cihaz aşırı ısınmaya başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

canberk8942

Üye
    Konu Sahibi
ayran çok sulu değildi ama kapalı ayranlar iştedün gece 2 den beri duruyor sizce kaçta çıkarmalıyım cihazı ?

heathrow

heathrow

Üye
Gecmis olsun

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Yarın Sabah çıkar bence

MaxipmaN

Üye
iki gün dursa yeter

asenaatilla

asenaatilla

Üye
ya banada yardımcı olurmusunuz aceba benımde s4 ume ayran dokuldu telefonda bısey yok hemen sıldm falan sonra sarj almadı dırek sarj yerıne gırdı sarj oluyor ama arada gıdıp gelıyor sarj olmuor :( ne yapmam gerek
yardım edın samsung s4 ume ayran dokuldu dokumatıgınde problem yok ama telefon sarj almıyor yanı dolduruyor ama arada gıdıp gelıyor doldurmuyor :( ne yapmam gerek

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ya banada yardımcı olur musunuz acaba benimde s4 ume ayran döküldü telefonda bisey yok hemen sildim falan sonra şarj almadı direkt şarj yerine girdi şarj oluyor ama arada gidip geliyor şarj olmuyor :( ne yapmam gerek

Öncelikle işe Türkçenizi düzelterek başlayın ;) Sorunuzun cevabı içinse sıvı teması olduğu için oksitlenme olabilecek en hafif sorundur. Bazı arkadaşlar tinerle silin falan diyorlar ama tavsiye etmiyorum. Onun yerine spreyler var o işi gören. Onlardan alıp cihazın bataryasını çıkartıp ana kartta şarj soketine sıvı teması olan bölümüne sıkınız. Sprey çekene kadar bekleyip bataryayı takıp cihazı çalıştırın. Sorun devam ederse ;
A) Garantiniz varsa , yetkili servisine yollayıp şarj ile ilgili sıkıntınızı not ediniz. Garanti kapsamına girmezse küçük bir meblağ! (60-70) tl ödeme çıkar. (Tahminen fazlası çıkar mı bilemiyorum artık )
B) Garantisi yoksa bildiğiniz ve tanıdığınız bir telefon tamircisine ücretli onarım yaptırınız. Ucuza mal edersiniz.
Geçmiş olsun diyelim.

asenaatilla

asenaatilla

Üye
:) tesekkurler dun o kafayla yazdm ne yazdgmn farkında degıldm endıseyle yazınca boyle oluyormus

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt