Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

smltrl

Üye
Arkadaşlar ben tile ı kayboldu :(

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar ben tile ı kayboldu :(
Kişiler e gir oradan kendi resmin olacak en üstte ona dokun açılan yerde altta başlangıç ekranına pinle seçeneği var oradan geri getirisin

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar tuş kilitlenince şebeke düşüyor açar açmazda fulleniyor. Acaba batarya koruması içinmi ?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tuş kilitlenince şebeke düşüyor açar açmazda fulleniyor. Acaba batarya koruması içinmi ?

Nerden biliyorsun tuş kilitliyken şebeke düştüğünü

Turbo İle Yollandı

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
jdmsaint

jdmsaint

Üye
Kildi açtığımda şebekinin 2 3 saniye 1 diş olfuğunu görüyorum

dakamon

dakamon

Üye
Kildi açtığımda şebekinin 2 3 saniye 1 diş olfuğunu görüyorum
Belki wp nin bir batarya koruma özelliği olabilir. Mesela teelfonu kullanmıyorken şebekeyi full seviye çekmesi için tam performansta çalıştırmayıp iş görecek seviyede çalıştırıyordur ama telefonu açar açmaz yapacağınız işlemlerde mesela internette dolaşma gibi sıkıntı yaşamayın diye tekrar full performansa geçiyor olabilir.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Belki wp nin bir batarya koruma özelliği olabilir. Mesela teelfonu kullanmıyorken şebekeyi fu ll seviye çekmesi için tam performansta çalıştırmayıp iş görecek seviyede çalıştırıyordur ama telefonu açar açmaz yapacağınız işlemlerde mesela internette dolaşma gibi sıkıntı yaşamayın diye tekrar fu ll performansa geçiyor olabilir.
Olabilir. Çünkü bulunduğum yerde 3 g herzaman Full

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
3g şebekesi her zaman daha düşük çekiyor

emz

emz

Üye
@TurboCall @papakudioflu @bulutsuzgece
Beyler bu Xbox video da İngilizce film attım. Yanına da Türkçe altyazıyı attım. İkisi de aynı klasörde ama videolardan açtığımda alt yazı aktif olmuyor. Srt formatından. Ancak bir türlü aktif edemedim. Nedenini çözemedim. Nasıl bu alt yazıyı filme ekleyeceğiz? Bir çözüm yazın valla çatladım aramaktan. Bulamadım gitti. Seçeneklerde alt yazı kapalı. Sadece alt yazı boyutunu falan ayarlama açık. Alt yazı seçeneği ( en üstte gelen ) seçilemiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

Telgrafla gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Beyler bu Xbox video da İngilizce film attım. Yanına da Türkçe altyazıyı attım. İkisi de aynı klasörde ama videolardan açtığımda alt yazı aktif olmuyor. Srt formatından. Ancak bir türlü aktif edemedim. Nedenini çözemedim. Nasıl bu alt yazıyı filme ekleyeceğiz? Bir çözüm yazın valla çatladım aramaktan. Bulamadım gitti. Seçeneklerde alt yazı kapalı. Sadece alt yazı boyutunu falan ayarlama açık. Alt yazı seçeneği ( en üstte gelen ) seçilemiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

Telgrafla gönderildi.

Bildiğim kadarıyla filmin adı ile altyazının adının birbirinin aynı olması gerekiyor.

dakamon

dakamon

Üye
Altyazı desteği gelmedi diye biliyorum ben

Tost Makinası ile gönderildi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nerden biliyorsun tuş kilitliyken şebeke düştüğünü

Turbo İle Yollandı
yeni hata düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek acaba birde 8.1 yükleyenler bu güncellemeden faydalanabilecekmi ?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Telgrafla gönderildi.

Ben film dosyası atıp izlemediğim için ne soylesem yalan olur, ama sisteme alt yazı desteği gelmedi

Turbo İle Yollandı

Üst Alt