TurboCall
Üye
ekranın kilitlenme süresi her cihazda var cihazında ayarlar kısmındaEkran zaman asimi Lumia 920 disinda diger cihazlara gelecek mi? Bu ne özelliği ve geldi mi
ekranın kilitlenme süresi her cihazda var cihazında ayarlar kısmındaEkran zaman asimi Lumia 920 disinda diger cihazlara gelecek mi? Bu ne özelliği ve geldi mi
ne tileArkadaşlar ben tile ı kayboldu![]()
Ben isimli tile den bahsediyorne tile
Kişiler e gir oradan kendi resmin olacak en üstte ona dokun açılan yerde altta başlangıç ekranına pinle seçeneği var oradan geri getirisinArkadaşlar ben tile ı kayboldu![]()
rehberden koyabilirsin resmine tıkla iğneye basArkadaşlar ben tile ı kayboldu![]()
Arkadaşlar tuş kilitlenince şebeke düşüyor açar açmazda fulleniyor. Acaba batarya koruması içinmi ?
hep fullKildi açtığımda şebekinin 2 3 saniye 1 diş olfuğunu görüyorum
Çok teşekkürlerKişiler e gir oradan kendi resmin olacak en üstte ona dokun açılan yerde altta başlangıç ekranına pinle seçeneği var oradan geri getirisin
Belki wp nin bir batarya koruma özelliği olabilir. Mesela teelfonu kullanmıyorken şebekeyi full seviye çekmesi için tam performansta çalıştırmayıp iş görecek seviyede çalıştırıyordur ama telefonu açar açmaz yapacağınız işlemlerde mesela internette dolaşma gibi sıkıntı yaşamayın diye tekrar full performansa geçiyor olabilir.Kildi açtığımda şebekinin 2 3 saniye 1 diş olfuğunu görüyorum
Olabilir. Çünkü bulunduğum yerde 3 g herzaman FullBelki wp nin bir batarya koruma özelliği olabilir. Mesela teelfonu kullanmıyorken şebekeyi fu ll seviye çekmesi için tam performansta çalıştırmayıp iş görecek seviyede çalıştırıyordur ama telefonu açar açmaz yapacağınız işlemlerde mesela internette dolaşma gibi sıkıntı yaşamayın diye tekrar fu ll performansa geçiyor olabilir.
@TurboCall @papakudioflu @bulutsuzgece
Beyler bu Xbox video da İngilizce film attım. Yanına da Türkçe altyazıyı attım. İkisi de aynı klasörde ama videolardan açtığımda alt yazı aktif olmuyor. Srt formatından. Ancak bir türlü aktif edemedim. Nedenini çözemedim. Nasıl bu alt yazıyı filme ekleyeceğiz? Bir çözüm yazın valla çatladım aramaktan. Bulamadım gitti. Seçeneklerde alt yazı kapalı. Sadece alt yazı boyutunu falan ayarlama açık. Alt yazı seçeneği ( en üstte gelen ) seçilemiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Telgrafla gönderildi.
yeni hata düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek acaba birde 8.1 yükleyenler bu güncellemeden faydalanabilecekmi ?Nerden biliyorsun tuş kilitliyken şebeke düştüğünü
Turbo İle Yollandı
yeni hata düzeltme güncellemesi ne zaman gelecek acaba birde 8.1 yükleyenler bu güncellemeden faydalanabilecekmi ?
@TurboCall @papakudioflu @bulutsuzgece
Beyler bu Xbox video da İngilizce film attım. Yanına da Türkçe altyazıyı attım. İkisi de aynı klasörde ama videolardan açtığımda alt yazı aktif olmuyor. Srt formatından. Ancak bir türlü aktif edemedim. Nedenini çözemedim. Nasıl bu alt yazıyı filme ekleyeceğiz? Bir çözüm yazın valla çatladım aramaktan. Bulamadım gitti. Seçeneklerde alt yazı kapalı. Sadece alt yazı boyutunu falan ayarlama açık. Alt yazı seçeneği ( en üstte gelen ) seçilemiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Telgrafla gönderildi.