Enpatsu Shakugan
Üye
Çok iyi hatırlıyorum aralık 2012de bu siteye kayıt olduğumda buradaki yapılanı atmıştım

Çok iyi hatırlıyorum aralık 2012de bu siteye kayıt olduğumda buradaki yapılanı atmıştım

ha evet ilk zamanlar bozuldu kackere bir seyi bozmadan tamir edememki zatinOndan öğrendim dedin ya atarken bozmadın mı dedim
Ben o konuları gördüğümde bakıp geçiyordum risk almak istemiyordum sonra merak ettim attım T.C.K nın CfwsiniÇok iyi hatırlıyorum aralık 2012de bu siteye kayıt olduğumda buradaki yapılanı atmıştım![]()
Aynen bozmadan öğrenemezsinha evet ilk zamanlar bozuldu kackere bir seyi bozmadan tamir edememki zatin

Ben @Özkan Ç. Nin yaptıklarını atıyordumBen o konuları gördüğümde bakıp geçiyordum risk almak istemiyordum sonra merak ettim attım T.C.K nın Cfwsini![]()
tck denemedim hiçkolay gelsin.ben 10 dkya geliyorum modlari uygulayip TurAnlv1 romumu kurup geliyom
Ben 2 tane denedim hosuma giden tck c6 portu olandı zaten ondan sonra şarj soketim bozuldu daha da telefonu usb ile pcye bağlayamadım öylece kalmıştıBen @Özkan Ç. Nin yaptıklarını atıyordumtck denemedim hiç
Hııım benim N97 dic5e c6 portlanamadı onu tadamadım daha![]()

Sen jaf kullanıyordun galibaHııım benim N97 di![]()
Evetarkadaslar biri bunu indirip qfs ye atıp link verebilir miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen jaf kullanıyordun galiba

arkadaslar biri bunu indirip qfs ye atıp link verebilir miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok saol valla deli olacaktım geçemiyorum göreviBuyur kardeşim :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hangi gorevÇok saol valla deli olacaktım geçemiyorum görevi![]()

HımmmÇok saol valla deli olacaktım geçemiyorum görevi![]()

Sen bilmessinhangi gorev![]()

Sen bilmessin![]()

Sorun sinematikde oyundan atıyor yoksa yapardım görevi
Oynadın mı vice city